Spectacol multimedia unic în Europa – iMapp Bucharest 555

Sâmbătă, 20 septembrie, la Palatul Parlamentului va avea loc, începând cu ora 23:00, „iMapp Bucharest 555”, un spectacol multimedia unic în Europa, cu ocazia căruia vor fi proiectate 5 show-uri a câte 5 minute și 55 de secunde pe fațada Casei Poporului (a doua cea mai mare clădire administrativă din lume după clădirea Pentagonului). Vor participa la „iMapp Bucharest 555” echipe de artiști din Franța, Cehia, Polonia, Ungaria și România.
Proiectul este organizat de Primăria Municipiului București prin creartși presupune o imagine 3D complexă, ce animă prin forme și culori suprafața clădirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza și reinterpreta aria gigantică a construcției, de aproximativ 20 000 de metri pătrați. Astfel, „relieful” clădirii devine protagonistul unui spectacol dinamic de sunet, culoare și lumină.

iMapp-Bucuresti-

1 Comentariu
  1. Robert 8 ani în urmă

    Nu este unic in europa. In ungaria, langa granita cu romania la Lőkösháza, la Castelul Breda, proiectia 3d pe fatada cladirii este permanenta, de mai mult de un an. Zilnic dupa apusul soarelui. Ca si spectacol permanent in 3 locuri exista asa ceva: Melbourne, Dubai si in europa unic la Lokoshaza. – See more at: http://www.b365.ro/bucuresti-555-spectacol-multimedia-pe-fatada-casei-poporului-pe-20-septembrie_214403.html#comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?