Câstigă unul dintre cele 6 abonamente la Electric Castle oferite de weart.ro

REGULAMENT

Arată-ne un portret realizat de tine reprezentând un artist din lineup-ul de anul acesta la Electric Castle Festival şi ai ocazia să-l asculţi live si sa il intalnesti

Realizează-i portretul şi noi te trimitem la castelul Banffy, cu o invitaţie de cinci zile în buzunar. În concurs se acceptă o multitudine de formate şi stiluri. Luăm în considerare orice tip de artă plastică, de la schiţă în creion până la sculptură, de la portrete desenate în MS Paint până la Illustrator sau ZBrush.

Noi vom printa şi înrăma lucrarea (daca este cazul), iar câştigătorul va face cunostinţă cu preferatul sau, în backstage şi va avea şansa sa îi înmâneze personal, portretul realizat artistului. Cinci zile de festival, distracţie, prieteni şi muzică bună, toate acestea într-un decor de basm, vă aşteaptă. Acesta este un eveniment ce nu trebuie ratat în această vară!

Trimite-ne portretul artistului / formatiei in sectiunea #participă până la data de 18.06.2017 23:59. Imaginea trebuie să fie la o rezoluţie cât mai mare, iar tu va trebui să păstrezi fişierele editabile pentru a dovedi originalitatea în caz că vei fi ales câştigător.

Câstigatorii concursului vor fi aleși pe data de 19 Iunie şi anunţati prin e-mail şi oficial pe această pagină la rubrica „CÂSTIGATORII CONCURSULUI” şi pe pagina de facebook We ART.

*Regulamentul complet îl găsești aici.

DESPRE
ELECTRIC CASTLE

Electric Castle este singurul eveniment din România care oferă o experiență completă de festival, prin îmbinarea muzicii, tehnologiei, patrimoniului și culturii alternative.

Organizat în luna Iulie, pe incredibilul domeniu al Castelului Banffy, din Transilvania, Electric Castle dispune de cea mai mare suprafață de festival din țară. Prin lineup-ul eclectic, rupând barierele dintre muzica electronică, rock, jazz, hip-hop sau reggae, activitățile din timpul zilei și arta contemporană, EC își propune să revoluționeze modul în care tinerii interacționează cu un festival de muzică.

În 2016, timp de 4 zile, 121.000 de oameni au trecut porțile Castelului și peste 200 de artiști au urcat pe scenele festivalului. La a 5-a ediție, în 2017, peste 130.000 de oameni sunt așteptați la cea mai spectaculoasă ediție Electric Castle de până acum.

Mai multe detalii despre artiști, prețul biletelor sau cum să ajungi la festival, pot fi găsite pe electriccastle.ro

2013

2014

2014

2015

2016

2017

2018

LUCRĂRI ÎNSCRISE ÎN CONCURS

[„galerie-lucrari-test”]

PARTICIPĂ LA CONCURS

Contest Gallery: Please check your gallery shortcode. The id does not exists.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?