Despre We Art

Lansat în septembrie 2013, weart.ro reprezintă o platformă online dedicată artelor și promovării artei în România. Promovăm artiști români și internaționali, evenimente culturale interne și externe.

We ART nu este finantat de nici o organizatie desfasurandu-si activitatea independent din surse proprii de venit. 99% reclamale din site sunt asigurate de noi oferind un suport gratuit celor care vor sa isi faca reclama pe site. Singura conditie fiind de a respecta tema site-ului.

Ce scop are We ART ?
Scopul sit-ului www.weart.ro este de a crea o platforma moderna pentru tineri si nu numai unde pot petrece timp admirand lucrari de arta contemporana exprimata prin diverse moduri.
Esti artist?
Indiferent de arta pe care o produci noi vrem sa te cunoastem. Daca esti artist si vrei sa expui pe site poti sa o faci fara nici o problema.
de mai bine de 2 ani de zile lucram la o lista de artisti
Vrei sa devii partener cu noi ?
Suntem deschisi la colaborari si parteneriate, singura conditie fiind ca profilul activitatii desfasurate de voi sa se incadreze intr-una din categoriile noastre.
Daca ai o campanie in desfasurare sau organizezi un eveniment, noi te putem promova prin intermediul platformei sau realizand campanii in parteneriat cu We ART.
Un exemplu bun de campanie desfasurata de We ART este cea in parteneriat cu Electric Castle. Ina care artistii romani ilustreaza solistul lor preferat si au ocazia sa castige un abonament la Electric Castle. Mai multe detalii despre campanie gasesti aici.
Alatura-te echipei We ART
Ai ceva de spus, vrei sa te dezvolti personal prin intermediul platformei We ART ?
Daca raspunsul este da,
Ultima versiune a sit-ului (We Art 2.0) lansata in aprilie 2014,  aflata in prezent in productie este un pas inainte in promovarea artelor si evenimentelor on-line, fiind reprezentat de un site responsive, adaptandu-se in functie de dispozitivul de pe care este accesat, astfel modificandu-se rezolutia daca este accesat de pe telefon, tableta sau calculator si este conceput special pentru iphone.
Dupa relansarea sit-ului, traficul a inceput sa creasca considerabil astfel ajungand la un trafic record, maxim pe zi de 17.000 de utilizatori unici, 60.000 saptamanal si vizitat anul acesta de aproximativ 200.000 de utilizatori.

Au preluat articole de la noi

Sit-uri precum: gandul.info, adevarul.ro, ciclism.ro, motociclism.ro, designist.ro, jurnalulbucurestului.ro, weddingstaff.ro, olympus-romania.ro, flipboard.com au preluat articole din interiorul site-ului oferind sursa articolelor www.weart.ro.
Esti Artist ? Aboneaza-te aici si o sa primesti prin e-mail comunicate de presa, invitatii de colaborare sau de participare la concursuri.
Newsletter-ul Artistului este un proiect We Art Romania care urmareste construirea unei baze de date de artisti pentru a informa artistii despre viitoarele proiecte.
Daca te abonezi in acest camp, nu o sa beneficiezi de newsletter-ul pentru articole !
Statistici We ART
Inca de la lansare pana in prezent We ART a fost accesat de peste 700.000 de utilizatori unici.
In cea mai buna zi, We ART a fost accesat de peste 32.000 de utilizatori unici. Devenind astfel o sursa de informare bazata doar pe trafic organic.
We ART este un proiect dezvoltat si adminsitrat de ROcreativ

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?