Termeni şi condiţii

Este interzisă reproducerea conţinutului, parţială sau în întregime, fără acordul scris al We ART Romania. Orice reproducere fără permis este considerată o încălcare a drepturilor de autor ale We ART Romania şi va fi urmărită pe căile legale.
 
Acest document reprezinta regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.WeArt.ro.
Pagina de termeni şi condiţii adresata magazinului on-line se gaseste in legatura : www.weart.ro/shop/termeni-si-conditii/
1. Acceptul dumneavoastră
Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.
Materialele sunt destinate uzului personal şi nu pot fi downloadate. COPIEREA sau FOLOSIREA acestora în orice alt scop se pedepseşte conform legilor internaţionale în vigoare. Conţinutul acestui site nu poate fi folosit în scopuri comerciale, vândut sau inclus în orice alt material sau publicaţie comercială sau necomercială.
2. Reguli de utilizare ale blogului.
Utilizatorii acestui blog sunt obligaţi să respecte următoarele condiţii:
Nu vor posta sau transmite pe acest blog informaţii ce contravin legilor României şi legilor internaţionale, informaţii ce au un conţinut discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
Nu vor încalcă drepturile de proprietate individuală, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalţi. Nu se vor admite date ce nu le aparţin autorilor.
Nu vor încărca viruşi, scripturi sau alte programe de acest gen şi nu vor posta link-uri către site-uri/bloguri cu conţinut illegal.
Postarea datelor de contact ale altor persoane (de exemplu numere de telefon, adrese etc.) fără acceptul acestora este interzisă.
Publicitatea pentru produse sau servicii fără acordul prealabil al administratorului sau în afară contextului adecvat este interzisă.
 

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?