CONCURS ELECTRIC CASTLE – We ART

Câstigă unul dintre cele 6 abonamente la Electric Castle oferite de weart.ro

CÂSTIGATORII CONCURSULUI

A fost o misiune dificilă să alegem dintre atâtea imagini minunate, dintre atâția artiști talentați și pe această cale le mulțumim tuturor care și-au concentrat efortul și și-au folosit talentul pentru a crea și a ne trimite portretele artiștilor preferați.

Câstigătorii concursului sunt:DESPRE
ELECTRIC CASTLE

Electric Castle este singurul eveniment din România care oferă o experiență completă de festival, prin îmbinarea muzicii, tehnologiei, patrimoniului și culturii alternative.

Organizat în luna Iulie, pe incredibilul domeniu al Castelului Banffy, din Transilvania, Electric Castle dispune de cea mai mare suprafață de festival din țară. Prin lineup-ul eclectic, rupând barierele dintre muzica electronică, rock, jazz, hip-hop sau reggae, activitățile din timpul zilei și arta contemporană, EC își propune să revoluționeze modul în care tinerii interacționează cu un festival de muzică.

În 2016, timp de 4 zile, 121.000 de oameni au trecut porțile Castelului și peste 200 de artiști au urcat pe scenele festivalului. La a 5-a ediție, în 2017, peste 130.000 de oameni sunt așteptați la cea mai spectaculoasă ediție Electric Castle de până acum.

Mai multe detalii despre artiști, prețul biletelor sau cum să ajungi la festival, pot fi găsite pe electriccastle.ro

2013

2014

2014

2015

2016

2017

2018

LUCRĂRI ÎNSCRISE ÎN CONCURS© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account