REGULAMENT

Arată-ne un portret realizat de tine reprezentând un artist din lineup-ul de anul acesta la Electric Castle Festival şi ai ocazia să-l asculţi live si sa il intalnesti

Realizează-i portretul şi noi te trimitem la castelul Banffy, cu o invitaţie de cinci zile în buzunar. În concurs se acceptă o multitudine de formate şi stiluri. Luăm în considerare orice tip de artă plastică, de la schiţă în creion până la sculptură, de la portrete desenate în MS Paint până la Illustrator sau ZBrush.

Noi vom printa şi înrăma lucrarea (daca este cazul), iar câştigătorul va face cunostinţă cu preferatul sau, în backstage şi va avea şansa sa îi înmâneze personal, portretul realizat artistului. Patru zile de festival, distracţie, prieteni şi muzică bună, toate acestea într-un decor de basm, vă aşteaptă. Acesta este un eveniment ce nu trebuie ratat în această vară!

Trimite-ne portretul artistului / formatiei in sectiunea #participă până la data de 15 Iunie. Imaginea trebuie să fie la o rezoluţie cât mai mare, iar tu va trebui să păstrezi fişierele editabile pentru a dovedi originalitatea în caz că vei fi ales câştigător.

Câstigatorii concursului vor fi aleși pe data de 17 Iunie şi anunţati prin e-mail şi oficial pe această pagină la rubrica “CÂSTIGATORII CONCURSULUI” şi pe pagina de facebook We ART.

*Regulamentul complet îl găsești aici.

DESPRE ELECTRIC CASTLE

Cel mai iubit festival de muzică din Romania, Electric Castle, este o experiență completă de festival, ce are loc timp de 5 zile, pe domeniul Castelului Banffy din Cluj, în Transilvania

Prin mixul dintre lineup-ul eclectic, conceptul architectural, tehnologie și artă contemporană. EC vrea să revoluționeze modul în care tinerii interacționează cu un festival de muzică, rupând barieriele dintre mainstream și culturile underground.

Anul trecut peste 212.000 persoane au trecut porțile festivalului.

EC7 va avea loc între Iulie 17-21 2019, iar printre cei 250 de artistii confirmati se numara Florence + The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm, Thirty Secods To Mars, Bring Me The Horizon și mulți, mulți alții.

Mai multe detalii despre artiști, prețul biletelor sau cum să ajungi la festival, pot fi găsite pe electriccastle.com

LUCRĂRI ÎNSCRISE ÎN CONCURS

PARTICIPĂ

Participă la concurs folosind formularul alăturat sau trimite toate informațile din formular pe adresa de e-mail: [email protected]

Photo contest ist over

© 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?