O saptămână de muzică clasică la metrou

O serie de concerte de muzică clasică și momente artistice (balet clasic, dans contemporan, pictură, ilustrație, ateliere handmade sau florale) susținute de tineri artiști talentați, studenți, masteranzi sau absolvenți ai Universitații de Muzică București, cu sprijinul Metrorex.

[social title=”EVENIMENT” subtitle=”FACEBOOK” link=”https://www.facebook.com/events/1688792531374512/” icon=”fa-facebook”]

Atenție, se deschid ușile…urmează “Muzică Clasică la Metrou #4”, în cele mai tranzitate 4 stații: Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Univeristate și Piața Victoriei , ale căror peroane vor fi transformate în săli de spectacole.

muzica-clasica-metrou

În perioada 18-22 aprilie, în intervalul de vârf 17:30-19:00, ONG-ul Arta nu mușcă împreună cu Metrorex oferă bucureștenilor o serie de concerte de muzică clasică susținute de tineri artiști talentați ai Universității de Muzică , din capaitală. De asemenea, sunt vizate și momente artistice inedite, precum pictură, grafică, ilustrație, flasmob-uri de tango, balet clasic sau dans contemporan.

muzica-clasica-metrou-metrorex

În ultimele 3 edțtii, s-au înregistrat în jur de 90.000 de călători și 120 de reprezentații.

[blockquote style=”2″]Proiectul este un concept anual, de responsabilitate culturală cu două componente: de a oferi o platformă de susținere a tinerilor artiști debutanți, din lipă de săli de spectacole și de a încuraja publicul larg să consume produse culturale, într-un mod creativ.[/blockquote]

Mai multe detalii pe: www.artanumusca.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?