Cristian Bassa şi Eduard Peterson: Estetica Străzii

Fotografia stradală se află din ce în ce mai mult printre preferințele tinerilor. Fiecare chip, gest sau lucru îngheață, parcă, sub magia aparatului, iar elementele surprinse se metamorfozează cu fiecare privitor ce reușește să ajungă la ele.
Grupul de Analiză a Artei şi Esteticii ne propune sa participam la un lecture susţinut de doi fotografi bucureşteni profesionişti care vin din direcţii diferite, uniţi de concept şi principii de bază: Eduard Peterson şi Cristian Bassa.

the white line 1

Cristian Bassa, The White Line (1)


Un seminar în care puteţi afla inside-uri şi tips despre fotografia stradală perfectă din punct de vedere tehnic, dar şi importanţa existenţei a cel puţin un mesaj ascuns în cadrul imaginii.
Grupul, constituit în cadrul Facultăţii de Istorie, Universitatea din Bucureşti, este motivat să aducă în lumină reprezentările artistice ale tuturor timpurilor, ca un aport didactic dedicat studenţilor interesaţi de Istoria Artei şi nu numai. 
the white line 2

Cristian Bassa, The White Line (2)


Grupul de Analiza a Artei si Esteticii il puteti gasi pe site-ul oficial și pe Facebook.
Aici găsiți detalii despre eveniment; intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.
the new world

Eduard Peterson, The New World (2014)


the secret lover

Eduard Peterson, The Secret Lover (2014)

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?