BIEFF 2014 Warm-Up: "It Can Be Fun to Grow Up!" – Proiecție scurtmetraje

Bucharest International Experimental Film Festival vine la Control Club marți, pe 11 noiembrie, de la ora 20:00, cu o serie de scurtmetraje deopotrivă comice și nostalgice despre copilărie, adolescență, maturizare și maturitate. În ritmuri de dans, pe rime de hip-hop dar și cu efecte vizuale care ne taie respirația, filmele redau emoțiile cele mai intense: de la iluminarea primelor experiențe erotice până la jocurile de putere ale maturității – IT CAN BE FUN TO GROW UP!

Intrarea este liberă !

După proiecție, party with BRUTUS! – 50% bar discount for any drink, de la ora 22:00!
Filmele:
A Story for the Modlins (de Sergio Oksman; Spania, 2012, 26′)
Olympia I & II (de Gabriel Abrantes & Katie Widloski; Portugalia, 2008, 9′)
Tango Finlandia (de Hannu Lajunen & Tomi Riionheimo; Finlanda, 2007, 6′)
The Man That Got Away (de Trevor Anderson; Canada, 2012, 25′)
The Mirror (de Ramon & Pedro; Elveția, 2010, 6′)
The Woman (de Ondřej Fleislebr; Cehia, 2011, 10′)

Wild Haggis (de João Nicolau; Portugalia / Franța, 2013, 20′)


Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF este dedicat experimentului în cinema şi artă vizuală. BIEFF este primul eveniment din România pentru filmul de avangardă, o inițiativă necomercială cu orientare educațională, care are ca scop promovarea creaţiilor inovatoare și a unor artişti cu viziuni profund personale asupra realităţii contemporane, care explorează cu îndrăzneală limitele limbajului cinematografic. Un cinema al libertăţii totale de creaţie, un cinema fără compromisuri.
Cea de-a 5-a ediție BIEFF va avea loc între 10 și 14 decembrie 2014, la CinemaPRO și Cinema Elvira Popescu. BIEFF a fost inițiat în 2010 și se bucură de sprijinul uneia dintre cele mai marcante voci ale scenei filmului contemporan: Peter Greenaway, președintele onorific al festivalului. Anul acesta, BIEFF va aduce la București selecții exclusive de filme multi-premiate, în programe tematice spaciale ca: Urban Ghosts, Family Ties, Dance Cinema, Recycled Cinema, Politics and Meta-Cinema, The Female Gaze.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?