Seminar „Fotografia medicală – tehnici, echipamente, utilizări”

Ce echipament este necesar pentru a fotografia în sala de operație? Cum se pot obține imagini reușite cu plaga sau evoluția clinică a pacientului, pentru a fi prezentate la congresele medicale, în revistele de specialitate sau, pur și simplu, pentru a le păstra în arhiva personală? Cum pot fi gestionate diferențele de lumină din sala de operație? Cum se realizează și la ce folosește fotografia medicală?
Gentle Violence3
Pentru a afla răspunsurile tuturor acestor întrebări, medicii și fotografii sunt invitați să participe la seminarul cu tema „Fotografia medicală – tehnici, echipamente, utilizări”, ce va avea loc sâmbătă, ora 10:30, la librăria Habitus (Piața Mică, nr. 4, Sibiu). Discuția va fi moderată de dr. Horia Mureșian (www.horiamuresian.com), chirurg cardiovascular și anatomist, profesionist al fotografiei medicale a cordului și șeful secției de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar de Urgență din București, împreună cu Cristina Bobe (www.cristinabobe.com), inițiatoarea primei platforme online de fotografie medicală din România (www.fotografiemedicală.ro).
Gentle Violence
Seminarul face parte din proiectul „Gentle Violence”, o serie anuală de expoziții dedicate fotografiei artistice în cadrul medical, ce prezintă imagini din spatele ușilor închise ale sălilor de operație. Primul eveniment din această serie are loc între 5 și 28 septembrie la Muzeul Național Brukenthal, Casa Albastră, Sala Multimedia (Piața Mare, nr. 5, Sibiu) și prezintă lucrările artiștilor Cristina Bobe, dr. Horia Mureșian și Sebastian Florea.
Organizatorii acestui eveniment sunt FotoMedical (www.fotografiemedicala.ro), Muzeul Național Brukenthal, Librăria Habitus și Photosetup.
Participarea la eveniment este gratuită.
Pentru ca locurile la acest seminar sunt limitate, vă rugăm să va confirmați prezența telefonic (0726272088) sau printr-un e-mail la adresa [email protected].
Gentle Violence

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?