Salonul de Toamna in sala Constantin Brancusi a Palatului Parlamentului

In perioada 4-30 Septembrie 2014, la Bucuresti, in sala Constantin Brancusi a Palatului Parlamentului va avea loc cea de a II-a editie a Salonului de Toamna, manifestare complementara a Salonului Temeiuri (aflat la a V-a editie) in organizarea Centrului Academic de Studii Hermeneutice si a Asociatiei Atheneum-Prietenii Monumentelor impreuna cu Camera Deputatilor, U.A.P si alte organizatii nonguvernamentale.
La actuala editie participa aproximativ 150 de artisti : pictori, graficieni,sculptori, profesionisti ai artelor decorative si fotografi. Intre acestia Salonul se bucura de prezenta speciala a participantilor la Tabara de Creatie Sozopol editia a IV-a din 2013
Ar mai fi de mentionat ca lucrarile au fost selectate pe baza unei jurizari care si-a propus criterii ferme pentru admiterea in epozitie.
Speranta organizatorilor este ca Salonul de Toamna sa fie o alternativa la fel de interesanta la acela din primavara, manifestare care cum se stie este orientata in jurul unei singure teme. Salonul de Toamna este si va ramane cea mai libera manifestare artistica nationala adapostind sub cupola sa cele mai diverse tehnici, maniere si teme.
Expozitia va fi deschisa de Luni pana Vineri intre orele 10-16.30, intrarea fiind libera. Vernisajul public va avea loc Joi 04.09.2014 orele 17:30. La vernisaj : tombola Art Antic Magazin avand drept premii lucrari ale participantilor taberei Sozopol.
Informatii la tel. :0772065650
Salonul de toamna

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?