Trăieşte Ultima Experienţă Electronică a Verii la CantaCuzino FREQUENCIES

Bipiem (BPM Event Evolution) organizează, în perioada 28-30 August, primul festival cultural de muzică electronică din România și singurul eveniment de acest gen care va răsuna pe Valea Prahovei în acest an. Participanții se vor putea bucura de o nouă experiență ce aduce muzica, tehnologia și cultura pe aceeași frecvență.

[ot-video][/ot-video]

Astfel, muzica electronică, istoria, natura, arta, energia pozitivă și vibraţiile unuia dintre cele mai puternice puncte energetice din România se vor îmbina într-o armonie perfectă la CantaCuzino FREQUENCIES.

[social title=”Eveniment” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/events/1456665764652991/” icon=”fa-facebook”]

[blockquote style=”2″]Evenimentul este diferit de orice acțiune similară organizată până în prezent în România. Conceptul festivalului a luat naștere prin integrarea muzicii electronice într-o locație cu o istorie de peste un secol, ce găzduiește în perioada evenimentului expoziţia “Welcome Into My Brain”, care conține 200 de opere semnate de Salvador Dali. Valea Prahovei este unul dintre cele mai populare repere turistice ale ţării fiind amplasat în regiunea preferată practicării sporturilor montane. Acesta impresionează prin splendoarea unică, iar priveliştea este copleşitoare. Simțim că experiența evenimentului va fi una senzorială, construită pe sunetul electronic al momentului, susținută prin artă și conceptul vizual semnat de Salvador Dali, totul fiind completat de mirosul unic al naturii montane, ne asigură organizatorii evenimentului.[/blockquote]
cantacuzino

Vibraţiile energetice vor fi acordate cu cele muzicale pe cele 3 scene, pe care vor fi prezenți peste 30 de artişti internaţionali şi locali, ce vor magnetiza participanţii în jurul castelului, de la scena de zi, la cea de noapte şi apoi la after-party, într-o călătorie continuă ce va începe vineri şi se va încheia duminică.

Ne vom lăsa purtați pe frecvenţe înalte de Nick Warren, Guy Mantzur, My Favorite Robot, Nikko Izzo, Marc Poppcke, SoulButton, Cid Inc., Nick Devon, Darin Epsilon, Marcelo Vasami, Wannas, Disco Duro, Mahony, Mano, Bog, Punu, Alex & Mircea Babescu, Nocturno & Audiopulse, Victor Stancov, Marika, Alex Preda, Oscar, Marius Ene, Alex Pentu, Axel, Livia Andrei, Alexandru Jijan și mulți alții.

cantacuzino 2

Pentru a facilita deplasarea spre festival, organizatorii vor pune la dispoziția participanților din București o soluție de transport dus-întors, ce urmează a fi comunicată în perioada imediat următoare.

De asemenea, o listă detaliată cu toate opțiunile de cazare din Sinaia, Poiana Țapului, Azuga, Bușteni și Predeal, este disponbilă pe site-ul evenimentului. Festivalul promite şi o experiență culinară deosebită, prin restaurantul Canta Cuisine, dar și prin food-court-urile amenajate pe domeniul castelului.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?