3 IdaysI SMOKED OLIVES – Singurul festival de muzică electronică din România desfășurat pe o INSULĂ

aaaaaaaaaaaa

[social title=”Eveniment” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/events/322592524601670/” icon=”fa-facebook”]

Vrei să trăiești experiența lui Robinson Crusoe, numai că într-un cadru de festival? Atunci te așteptăm alături de noi să experimentezi cele mai frumoase beaturi de muzică electronică.

3 IdaysI SMOKED OLIVES Festival este evenimentul care a ajuns deja la cea de-a treia ediție. Și anul acesta, ca în fiecare an de fapt, vă va încanta cu multă muzică deep-house / tech-house / minimal, în perioada cea mai frumoasă a verii 24 – 26 iulie, anul curent.
sof
Unde este cel mai bine să te răcorești vara asta, decât pe una din cele mai intinse insule, care măsoară nu mai mult de 10 km de plajă cu nisip fin și o pădure superbă unde poți să îți pui cortul sau un hamac la umbră. Toate aceste peisaje încântătoare, fac ca insula să fie locul tău perfect pentru relaxare. Acestă insulă minunată, ce abia așteaptă să fie explorată este situată pe Dunăre la granița dintre România și Bulgaria, mai precis în apropiere de punctul de trecere cu feribotul de la Ostrov, între Călărași (RO) și Silistra (BG). Pădurea Chiciu și plaja, abia își așteaptă insularii. Aveți atașată o hartă a insulei mai jos cu tot ce veți găsi amenajat, pentru ca acomodarea voastră să fie cât mai plăcută posibil.

static1.squarespace.com

bratara
O idee foarte inventivă de a îți rezerva accesul la eveniment, cât și de a păstra insula curată, a fost accea de a ți se înmâna brățara de acces într-un recipient, ce se poate folosi după desigilare ca și scrumieră de buzunar.

brățara green olive 50lei – before

brățara black olive 100lei – at the gate

*nu există brățări pentru o singură zi de festival.

Vă puteți achiziționa bilete și de aici 
[blockquote style=”2″]How about that GREEN SMOKED OLIVE bracelet complete with island sand?! Did you get yours yet?! You have to bring back the sand, you know! The ISLAND misses it! So It’s a must![/blockquote]
Pentru a face mai facilă parcurgerea traseului către insulă, organizatorii au pregătit diverse trasee în funcție de ce mijloace de transport veți alege. http://www.3sof.com/
[ot-video][/ot-video]
Vor fi amplasate 2 scene de-a lungul plajei, iar line-up-ul va fi asigurat de unii dintre cei mai buni artiști din zona deep-house / tech-house / minimal.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/109321903″ params=”color=00aabb&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Vineri 24.0711694859_443763239137307_1768707285219436180_n

ADA KALEH
VID
CHARLIE BOY
NOPAME
SUSPROJECT
MVKI
ATOUCK
ZIAZIN
NEONIS

Sâmbătă 25.07

MIHAI POPOVICIU
MARIKA
ONUC
ALIN DOBRIKAN
GEORGE L
THE MODEL
CAPTAIN MIDNIGHT
MELODIE

Duminică 26.07

MINIMEH
NISAF
ALIN G
ANDREIU
VOI CU

Mai multe informații puteti gasi accesând site-ul lor: http://www.3sof.com
Follow Crissu Mo’s board 3 IdaysI SMOKED OLIVES on Pinterest.

Twitter & Instagram Feed

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?