FÂNFEST 2015

Asociația Alburnus Maior din Roșia Montană are plăcerea să vă invite să luați parte la promovarea Roșiei Montane ca destinație turistică prin intermediul festivalului FânFest 2015, ediție aniversară. Anul acesta FânFest Roșia Montană sărbatorește 10 ani în care a contribuit la formarea societății civile de astăzi din România.

[social title=”Eveniment” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/events/868864686519287/” icon=”fa-facebook”]

FânFest este cel mai mare eveniment cultural activist din România, început în 2004 din dorința unei comunități de a-și apăra moștenirea culturală și naturală. Totul a pornit de la lupta împotriva celei mai mari mine de aur de suprafață din Europa și s-a dezvoltat în una dintre cele mai importante mișcări sociale și de mediu din Estul Europei. De atunci și până în 2015 FânFest a avut loc de fiecare dată la Roșia Montană, timp în care a atras zeci de mii de participanți – tineri, studenți, lideri de opinie, activiști, artiști, părinți, copii, iubitori de munte și de natură – într-o varietate de activități ce au inclus concerte de muzică, piese de teatru, tururi ghidate ale Roșiei Montane, prezentări de carte, proiecții de film, standuri de prezentare și proiecte demonstrative organizate de numeroase ONG-uri de mediu din România și din străinătate, târguri de produse tradiționale și ecologice etc.

Lounge_collage_copy

[blockquote style=”2″]În cei 10 ani de FânFest peste 300 de muzicieni, 30 de autori, 20 de trupe de teatru, 60 de producători de filme, 1000 de voluntari, 40000 de participanți și un deceniu de muncă voluntară au demonstrat că implicarea civică are puterea să țină munții în loc.[/blockquote]

În acest an între 13-16 august curți, părculețe, clădiri, ferme, străzi și piețe ale Roșiei Montane vor alcătui o mare scenă unde vor fi găzduite activitățile evenimentului. Participanții se vor putea caza la gospodăriile localnicilor – pagina web a evenimentului va cuprinde o bază de date completă a posibilităților de cazare – sau își vor putea instala corturile în zone special marcate în acest sens.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?