Silent Strike lansează CAROUSEL | afterparty: RE:ACTIV cu LEO

Pe deja tradiționala dată de 27, în cazul de față: septembrie, producătorul Silent Strike lansează ”Carousel”. Acesta marchează un prag important din cariera sa, fiind al zecelea material în completarea discografiei sale și al doilea pe anul acesta, după ”Simtetizator”.
EP-ul conține șase piese, dintre care una este o colaborare cu violoncelista americană Sam Rae.

EP-ul a fost lansat de ziua ”autorului”, ca o formă de răspuns la gândurile bune ale fanilor, amintind și de lansarea piesei ”27”.
Accesați BandCamp, unde poate fi ascultat și cumpărat:

[bandcamp width=860 height=340 album=4042374331 size=large bgcol=ffffff linkcol=2ebd35 artwork=small]

SilentStrike 2Producătorul român este cunoscut pentru influențele sensibil-instrumentale ale muzicii sale electronice, precum și pentru numeroasele sale colaborări inedite cu artiști variați. Puteți citi mai multe pe pagina muzicianului, iar noi vă așteptăm cu drag la concertul de lansare ”Carousel”, care va fi completat de proza vizuală a lui Dan Basu.

Afterparty – RE:ACTIV cu LEO

Reacția firească la tot ce se petrece în jurul nostru este să dăm drumul alternativului din lesă. Să îl lăsăm să dicteze, așa cum este corect, petreceri cu gust și bun simț muzical, să cearnă ce e de cernut și să aplaude ce e de valorificat. Oaza muzicală cu responsabilitate estetică se retrage în Colectiv, unde sunteți așteptați în fiecare sâmbătă sub atenta îndrumare a îndrăgitului Leo. Prin alternativ sperăm că nu înțelegeți altceva decât preaiubitele indie, electro, și celelalte genuri ce merită un dans cinstit!

După 22:00 Colectiv: noi și voi. Bilet: 15 lei.

Pentru evenimentul organizat pe facebook click aici.0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?