Muzică clasică la metrou – Ediția a-3-a

Vă invităm să vă delectaţi cu o serie de concerte de muzică clasică, susţinute direct pe peron, de către artişti de la Opera Română sau studenţi şi masteranzi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti.

[social title=”Eveniment – Muzică clasică la metrou” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/events/686373628125439/” icon=”fa-facebook”]

ONG-ul Arta nu muşcă cu susținerea Metrorex vă oferă o săptămână de muzică clasică la metrou, în cele mai tranzitate 4 stații : Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Universitate și Piața Victoriei, 10-14 noiembrie, în intervalul orar 17.30-19.00.
Concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafică, desen, pictură, salsa, dans contemporan, sau balet clasic.

Sunt 3 noutăți faţă de ediţiile precedente:
1.difuzarea unui program de muzică clasică prin plasmele de la metrou, în perioada 01 – 30 noiembrie, o oră dimineaţa, de la 07:30 la 08:30.

  1. pentru prima dată în istoria Metrorex, vor fi reprezentații de balet clasic pe peron.

  2. o expoziție foto specială post proiect cu cele mai emoționante expresii ale participanților la spectacole, sub semnătura

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?