Retro Nights: Cats and Fashion @Fabrica

Se ia o portie de The Rank&Fashion si una de Cats on the Roof. Se imbina stilurile muzicale si rezulta o noapte retro cu Cats & Fashion. Pe 2 aprilie, in Fabrica Club. De la 20. Suport pentru artisti – 10 lei.

[social title=”Eveniment” subtitle=”Facebook” link=”http://www.FB.com/events/630026020463441″ icon=”fa-facebook”]

The Rank&Fashion
The Rank&Fashion este o trupa de electro swing, prima din Romania care abordeaza acest gen de muzica. Numele trupei poate fi tradus in romana ca „aristocratie” sau „inalta societate”.
Trupa s-a infiintat in aprilie 2013, iar primul album – In small Boxes – a fost lansat la sfarsitul lunii februarie in 2015 (therankandfashion.bandcamp.com)
Au lansat si un clip pentru piesa The Road
[ot-video][/ot-video]
Pe 9 ianuarie 2015, trupa a sustinut primul concert in afara tarii, in clubul Midi Station din Bruxelles.
Combinatia dintre sunetele desprinse din muzica anilor 30 si40 (in special din jazz si swing) cu beat-uri electronice, dar si cu elemente din genurile electro, blues, rockabilly, rock’n’roll, hip-hop, au facut din The Rank&Fashion o trupa autentica de electro swing. In acelasi timp, trupa se distinge prin prezenta unui solist masculin, spre deosebire de majoritatea grupurilor din acest gen muzical, ce folosesc voci feminine sau sample-uri de voci.
Influente
Cab Calloway, Django Reinhardt, Caravan Palace, Parov stelar, Kormak, Electric Swing Circus, Daft Punk, Duke Ellington, Wynonie Harris.
GEN90.net:
[blockquote style=”2″]The Rank&Fashion este trupa despre care as vrea sa vorbesc ceva mai mult și asta pentru ca imi place agitatia din muzica lor. Oamenii astia au aratat ca si la noi se poate face muzica dansabila, cu substrat, cu bun gust. Nu sunt singurii, dar vorbesc despre ei fiindca au dat o noua fata electroswing-ului de la noi. sau, mai degraba, l-au inventat[/blockquote]
Componenta
Vlad Duta – producator, multi-instrumentist, DJ
Sandu Stefan – solist vocal, textier
Silviu Mihai Groaza – trompetist
Eusebiu Andrei – tobosar
Cats on the Roof
“Cats on the Roof” a aparut in 2014, nucleul de baza fiind formula de doi a trupei, Alexa si Filip.
Cats on the Roof se potriveste la evenimente cum ar fi cocktail party-uri, brunch-uri, lounge music, club music, petreceri corporate sau petreceri cu tematica (Craciun, Paste etc).
“Si cum “Everybody wants to be a cat”, noi va garantam ca pisicile vin si se pliaza pe atmosfera evenimentelor dumneavoastra si le ofera o aura de calitate si mister cu orice ocazie, “transformand” publicul si locatia intr-un mare acoperis cu multe pisici iubitoare de muzica” – Cats on the Roof

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?