Art at its finest: Sculpturi vii acoperite in miere

Black Little, un artist din Los Angeles, ce a lucrat cu personalităţi din divertisment, sport şi politică, a realizat pentru seria intitulată „Preservation”, fotografii cu modele acoperite în miere. Rezultatul a fost spectaculos, acestea începând să arate precum nişte sculpturi în mişcare. Această idee a luat naştere în momentul în care Little a folosit un pic de miere într-o şedinţă foto mai tradiţională.
Acesta a observat imediat cum o mână acoperită de miere arată precum ar fi fost conservată în chihlimbar. Celebrul artist a căutat modele de diferite vârste şi înfăţişări. În cele din urmă a descoperit că mierea are un efect de „democratizare”.
[ot-video][/ot-video]
Prin transformarea oamenilor în sculpuri vii, spectatorii pot privi cu alţi ochi aceste persoane. Perspectiva asupra lumii se schimbă, iar spectatorul îşi poate închipui multe lucruri privind şi numai o singură dată o astfel de sculptură. În unele fotografii, mierea ia o cu totul altă formă, devenind o substanţă ce dă viaţă, evocând cum unii iau naştere prin acest proces. “Preservation” reprezintă unul dintre cele mai puternice seturi de portrete văzute vreodată. Aceste portrte pe care Blake Little le-a surprins sunt extraordinare. Fiecare piesă de artă, surprinzând prin povestea care o ascunde. De la tristeţe, până la melancolie, până la bucuria copilăriei, toate aceste sentimente puternice au fost reprezentate prin imaginile acestui artist.

1 Comentariu
  1. […] minute readby Tiberiu Cazacioc Bantuiam pe Internet si in situl Weart.ro am dat peste un articol despre un artist, Black Little, care foloseste mierea ptr. a imortaliza […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?