Iutta dă viață pădurii de argint și lansează prima colecție de pantofi la Galateca

Iutta, brandul cu dor de românesc, lansează în data de 02 Aprilie la Galateca prima sa colecție de încălțăminte cu motive tradiționale. Noua linie va fi expusă în vitrina galeriei de artă contemporană ca parte din proiectul „Măiastra Design”, într-un decor ce are ca tematică pădurea de argint. Conceptul va da viață elementelor de inspirație eminesciană într-un set-up organic axat pe eleganța mesteacănului.

[ot-caption title=”” url=”https://weart.ro/wp-content/uploads/2015/03/11076156_10153289083317384_293945960_n-1.png”]

Prima colecție Iutta de încălțăminte este definită de culori, forme și texturi inspirate din natură. Linia acestui sezon este un dans al formelor și broderiilor, cu variații de design care aduc în contemporan simboluri ancestrale. De la pantofi cu toc la pantofi platformă, cizme și ghete, noua gamă introduce eleganța motivelor brodate în accesoriile unei ținute zilnice.
Fusionând aceste concepte, Iutta și atelierul NO NO NO au conceput un set-up organic numit „Pădurea de argint”, care susține povestea colecției.
[blockquote style=”2″]În jurul brandului Iutta se află mereu o poveste. Pădurea de argint e o fuziune modernistă a elementelor din natură, redând mestecenii din opera lui Eminescu. Decorul dezvoltă vizual acest concept și pune în scenă colecția, dându-i viață. [/blockquote] , spune Nicoleta Chirica, fondator și designer Iutta.
Noua colecție de încălțăminte Iuta, numită ”Conduri cu dor”, este disponibilă aici: iutta.ro/conduri-cu-dor.
Pe parcursul cursul evenimentului, invitații vor așterne pe hârtie cu ajutorul mașinilor de scris cele mai frumoase gânduri, conturând împreună propria poveste.
Povestitori pe parcursul serii vor fi Nicoleta Chirica, fondator și designer Iutta, alături de Silvia Cristescu, fashion editor și stilist pentru Viva!.
Înainte de a îl lansa pentru prima dată în țară, decorul a fost prezentat în exclusivitate la târgul Global Destination for Shoes and Accesories (GDS) din Dusseldorf, alături de cea mai nouă linie de genți, accesorii și încălțâminte Iutta ce vor fi disponibile acum spre achiziționare în shopul NeoGalateca afiliat galeriei.
PARTENERI MEDIA: Euforia Lifestyle TV, fpeople.ro, The ONE, Petocuri.ro – Cea mai selecta comunitate de femei, GLAMOUR, InStilulMeu.ro, Elegantine, Business Review, Bookblog.ro, Weart.ro, Revistaescu.ro.
PARTENERI: Galateca, NO NO NO, Materia.
SPONSORI: Bacania ROD, Domeniile Samburesti AQUA Carpatica, Centrul Shakti, Proud To Be Romanian, Minuni.ro.
Afis Padurea de argint (1)
Despre Iutta
Iutta este un brand premium ce se inspiră dintr-un puternic simț al identității, transpus prin arta meșteșugului într-un design cu motive folclorice brodate în piele. Astfel, tradițiile și culturile locale sunt sintetizate prin tehnologii inovative într-un concept universal, descris de emoții și povești.
Mai multe detalii pe www.iutta.ro și www.facebook.com/Iutta.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?