Lansarea publicației monografice subREAL

Joi 18 iunie, orele 19:00, lansarea publicației monografice subREAL la librăria Cărturești Verona, în grădină, în prezența lui Călin Dan și a lui Iosif Kiraly (membri ai grupului subREAL).
Invitați – profesor doctor Anca Oroveanu, Director Științific, Colegiul Noua Europă; arhitect Șerban Țigănaș, președintele Ordinului Arhitecților din România; Igor Mocanu, critic de artă, redactor revista Arta.
subREAL este un volum de text și imagine, editat de către Magda Radu, cu eseuri semnate de: Zoran Eric, Cristian Nae, Anca Oroveanu, Sven Spieker, și un cuvânt înainte al editorului. Catalog raisonne Magda Predescu.
Cartea a fost produsă în legătură cu expoziția subREAL Retrospect (Muzeul Național de Artă Contemporană, MNAC București, 2012; SALT Beyoğlu, Istanbul, 2013), curator Raluca Velisar.
Editori: Muzeul Național de Artă Contemporană și Verlag für moderne Kunst (VfmK), Nürnberg
Distribuția în România este asigurată de editura Vellant.
Cărturești Verona: Strada Pictor Arthur Verona 13-15, București

Copyright © subREAL & MNAC, All rights reserved.

Copyright © subREAL & MNAC, All rights reserved.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?