[Artist Ro] Tea Tomescu

Cine inca nu cunoaste proiectele Branding Bucharest sau Dungi care au aparut ca urmare a unei provocari pe care Tea si-a dat-o singura pe tema crearii unor identitati pentru diverse zone ale orasului in care s-a nascut si in care traieste, trebuie sa arunce o privire. In acest moment exista online deja 63 de creatii, printre care se numara si cele mai cunoscute cartiere (Berceni, Colentina, Pantelimon), dar si zone importante precum Calea Mosilor sau Bucur Obor.persoana din spatele acestei idei este Tea Tomescu o tanara in varsta de 22 de ani cu o pasiune pentru graphic design si fotografie.

Noul proiect tine tot de Branding dar de data asta tema ilustratilor este axata pe lacurile din Romania, unde numele lor sunt descrise printr-o imagine haioasa.

 Intr-un scurt interviu Tea povesteste cum a venit ideea cu lacurile si despre urmatorul proiect.

[quote]
Am vrut sa continui cumva ideea de branding dupa proiectul cu cartiere de bucuresti si imi notasem un link cu branding de lacuri din Minnesota cat timp am facut resarch pt cartiere: Branding-10000-Lakes

M-am gandit ca o adaptare a lacurilor din Romania ar fi interesanta pt ca avem destul de multe denumiri amuzante pe care le-as putea integra intr-o forma frumoasa ca si logo-uri.
Unii ar zice ca am copiat,  dar cred ca e destul de usor sa zici asta, mai ales in domeniul asta. daca lucrezi mult pe branding o sa-ti dai seama ca ideile sunt preluate de la o lucrare la alta, e normal sa te inspiri, cel putin la inceput, pana iti gasesti un stil numai al tau. Si la urma urmei, ce mai inseamna originalul in ziua de azi? nu e usor sa faci ceva original, usor e sa critici…mie imi place ceea ce fac si cred ca asta e cel mai important lucru.
Vreau sa ma concentrez acum pe un nou proiect de ilustratii. am facut ceva research pt proiectul asta si n-am mai gasit nimic asemanator- sper sa poata fi considerat „original” Office Object
  • Tea Tomescu
    [/quote]
10 - lacul pasari

Lacul Pasari © Tea Tomescu


11 - lacul rasucit

Lacul Rasucit © Tea Tomescu


12-lacul rosu

Lacul Rosu© Tea Tomescu


13-lacul ursu

Lacul Ursu© Tea Tomescu


14-lacul verde

Lacul Verde© Tea Tomescu


15-lacul vidra

Lacul Vidra© Tea Tomescu


16-lacul vulturilor

Lacul Vulturilor© Tea Tomescu


17-taul inghetat

Taul Inghetat© Tea Tomescu


18-taul zanelor

Taul Zanelor© Tea Tomescu


1 - custura mare

Custura Mare© Tea Tomescu


2 - custura mica

Custura Mica© Tea Tomescu


3 - lacul ascuns

Lacul Ascuns© Tea Tomescu


4- lacul brazi

Lacul Brazi© Tea Tomescu


6 - lacul cincis

Lacul Cincis© Tea Tomescu


7 - lacul gemenele

Lacul Gemenele© Tea Tomescu


8 - lacul negru

Lacul Negru© Tea Tomescu


9 - lacul oii

Lacul Oii© Tea Tomescu


 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?