[Artist Ro] Ioana Harasim – HARA

Ioana HarasimIoana Harasim, 24 ani. M-am nascut in Galati si tot aici am crescut. Pasiunea mea pentru desen s-a dezvoltat din copilarie; imi amintesc ca inca de pe atunci era ceva la care tineam enorm de mult. Cred ca desenul este prietenul imaginar care m-a urmat peste tot si pe care nu am vrut sa il abandonez odata ce am crescut.
Pot spune ca fac parte din grupul oamenilor care au invatat sa deseneze de unii singuri exersand, exersand si tot exersand… Nu am urmat un liceu de arte si nici facultate de arte pentru ca nu am avut curajul sa incerc sa intru la acea vreme. Nu credeam ca am talentul necesar ca sa fiu acceptata la cursuri. Am mers pe mate-info bilingv engleza in liceu si apoi la ingineria si protectia mediului la facultate.

© Ioana Harasim

All alone & Coffe © Ioana Harasim


De abia in anul 3 am avut revelatia ca desenul o sa fie mereu nr. 1 pentru mine. Ca este un hobby care as vrea sa se transforme intr-un stil de viata. Mi-am dat seama ca in primul rand desenez pentru mine si pentru ca ma simt eu bine facand asta. Au trecut 2 ani si jumatate de atunci. Realizarea s-a transformat in convingere ferma, iar dorinta de a vedea acest vis implinit a inceput sa inlocuiasca treptat frica.
© Ioana Harasim

Dreams & Gheisa © Ioana Harasim


Acum doi ani m-am apucat de arta digitala. Am descoperit ca imi place mai mult decat combinatia clasica hartie + creion. Ma simt mai libera asa. Inspiratia pentru ceea ce desenez vine din interior. Se intampla sa imi vina imagini in cap asa ca incep sa desenez. Apoi desenez pana cand simt ca nu mai am nimic de adaugat la lucrarea respective si ma opresc.
© Ioana Harasim

Shy deity & Success © Ioana Harasim


De la inceputul lui august mi-am facut propria pagina de Facebook ca sa postez ce desenez pentru toata lumea. Pana acum imi spamam prietenii pe pagina mea. Acum vreau sa spamez lumea intreaga. De cand am deschis pagina mi s-au intamplat numai lucruri frumoase. Inclusiv acest interviu.
© Ioana Harasim

Wishful thinking © Ioana Harasim


© Ioana Harasim

Happiness © Ioana Harasim


Meal For Two © Ioana Harasim

Meal For Two © Ioana Harasim


hara3

THE SAINT © Ioana Harasim


Text: Ioana Harasim
Imagini: Ioana Harasim
Daca esti artist si vrei sa apari pe We Art , trimite un e-mail la adresa [email protected] si o sa te contactam cat putem de repede.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?