8PT – Spectacole de teatru in locuri neconventionale din Bucuresti

La inceput de 2015 Mignon hotărăște să încerce sa lanseze 8PT, un proiect care isi propune sa „ocupe” cu artă performativă Bucureștiul necunoscut.
[blockquote style=”2″]8PT este un proiect itinerant, invitandu-și publicul (16 spectatori) să descopere spații noi – de la apartamente la case părăsite, de la hale la lifturi – oferindu-i experiența primară a teatrului neconvențional: fară scenă, culise sau cortină, Actor și Spectator în același metru pătrat, la distanța unei respirații.[/blockquote]
[ot-caption title=”” url=”https://weart.ro/wp-content/uploads/2015/01/8pt-teatru-weart-1.jpg”]
Sa muti piesa de teatru dintr-un spatiu special amenajat intr-un apratament e ceva, nu stiu cate perosane o sa accepte asa ceva dar cu siguranta ca e ceva la care nu ai mai participat pana acum in Bucuresti si se merita !
Piesa are loc in bucatarie, baie, balcon, hol, sufragerie, dormitor , mai exact in toate camerele la o respiratie fata de actor.

[social title=”8PT” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/8OPT8″ icon=”fa-facebook”]

Coordonatorii proiectului:
Alexandru Nagy – actor și regizor, fondator TIP – director artistic
Adrian Petrariu și Mirona Iacob – producatori Teatrul Mignon

Biletele se vor achizitiona exclusiv online pe: www.8pt.eu . Urmatoarele reprezentatii sunt programate pe 23, 24 si 25 ianuarie.

Despre Teatrul Mignon
Găzduit de o clădire ce datează din 1926, construită în stil neoclasic, Teatrul Mignon s-a deschis in mai 2013 pe Bulevardul Hristo Botev nr. 1
Despre TIP Teatrul Independenților Profesioniști
TIP este un teatru de proiecte, independent și nomad. Lansat pe 11.05.2011 de Alexandru Nagy | relaxați în emoție
Despre Alexandru Nagy
Licențiat în Actorie la U.N.A.T.C ”I. L. Caragiale” București și absolvent al programului de Master în Regie de Teatru al East 15 Acting School, Londra este cel mai tânăr regizor de opera din România (”Il Tabarro” de Giacomo Puccini) la Opera din Brașov și primul regizor roman care montează un spectacol de teatru (”Ne vom revedea în anul care a trecut” de Ștefan Caraman) în Aeroportul ”Henri Coandă”, Otopeni.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?