Un român a construit prima mașină LEGO funcțională

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din România a construit prima mașină Lego din lume, cu un motor alimentat cu aer comprimat. Aceasta are spațiu suficient pentru doi pasageri și poate atinge o viteză maximă de aproximativ 30 km/h (18,6 mph).
Un român a construit prima mașină LEGO funcțională
Numită „Super Awesome Micro Project”, mașina Lego a fost concepută de Steve Sammartino din Melbourne, Australia și construită în România de Raul Oaida. Construcția, a durat 20 de luni și a fost finanțată de 40 de patroni ajungând la o valoare de 22.000 $.
masina lego
Mașina este formată din mai mult de 500.000 de piese Lego.
Cea mai interesantă parte a hot rod-ului Lego, desigur, este motorul care, mai degrabă în mod miraculos, pare a fi modelat în întregime din Lego. Nu există mai multe detalii tehnice, altele decât că este alcătuită din patru motoare orbitale separate, dotate fiecare cu 64 de cilindri.
motor-lego

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?