Tunelul dragostei

Acest tunel natural se afla in Kleven, Ucraina, iar localnicii l-au denumit Tunelul Dragostei. Se spune ca este unul dintre cele mai romantice locuri din lume. In timpul lunilor calduroase copacii formeaza un tunel feeric, de aproape 1 km, care adaposteste sina de cale ferata. Tunelul este foarte popular mai ales in randul indragostitilor, care vin aici si isi pun dorinte. Se spune ca daca dragostea lor este sincera, dorinta va deveni realitate.
Secret-Train-Tunnel-of-Love-In-Ukraine-2 Secret-Train-Tunnel-of-Love-In-Ukraine-3 Secret-Train-Tunnel-of-Love-In-Ukraine-4 Secret-Train-Tunnel-of-Love-In-Ukraine-5 Secret-Train-Tunnel-of-Love-In-Ukraine-6 Secret-Train-Tunnel-of-Love-In-Ukraine-7
 
 
 
 
 
 
 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?