Hotelul Hans Brinker

Hotelul Hans Brinker situat in Amsterdam,  are o reputatie foarte serioasa ca fiind cel mai prost hotel din lume cu cea mai proasta servire si cele mai mizerabile camere .
Clienti lor sunt sfatuiti sa foloseasca metode mai eco pentru a se usca pe par (gen deschizi geamul si lasi aerul sa isi faca treba)
sau in loc de prosoapele de la baie sa folosesti draperia, Eco-liftul (aka scari)
Insa in ciuda reclamelor negative si a abordari total diferite se pare ca studenti si excursioniști apreciaza farmecul cinstit pe care hotelul Hans Brinker il ofera.
 
O persoana care a stat in hotel spune:[quote] ‘I’d read other reviews of the hostel before we got there, so was a bit nervous. Unfortunately most of the reviews I’d read were completely true. The rooms were like prison cells, with rickety old beds and metal lockers that didn’t close properly.[/quote]
Pe site-ul hotelului exista o denegare de responsabilitate care suna cam asa:[quote]Those wishing to stay at the Hans Brinker Budget Hotel, Amsterdam, do so at their own risk and will not hold the hotel liable for food poisoning, mental breakdowns, terminal illness, lost limbs, radiation poisoning, certain diseases associated with the 18th century, plague, etc.’[/quote]
Deci daca vrei sa te cazezi o faci pe ricul tau !

Check in /  Check out

Bizarre-and-funny-ads-for-an-admittedly-nasty-hotel-11

Bizarre-and-funny-ads-for-an-admittedly-nasty-hotel-9
Bizarre-and-funny-ads-for-an-admittedly-nasty-hotel-10
 
1.1201c_l 1.1201d_l 6a00e54f9f8f8c88340148c7c0303b970c-800wihans-brinker-hotel-11

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?