Showreel Cristian Vasilescu – Cu drona prin Romania

Vasilesu Cristian este absolvent al facultatii imagine de film si tv in cadrul universitatii Hyperion, fotograf si cameraman. Pe langa fotografia de studio tip portret sau fotografia de produs si nu numai ,filmari la diferite spoturi sau videoclipuri muzicale, scurt metraje experimentale sau pur si simplu evenimente,recent a decis sa isi cumpere o noua jucarie, o drona usor de controlat cu care poate face filmare/fotografie aeriana atunci cand are nevoie in diferite proiecte.
[blockquote style=”2″]Solicitarile din partea clientilor au inceput sa apara la nici 1 saptamana de la achizitionarea ei si dupa nici 2 luni de filmari am creeat un film de prezentare cu imagini spectaculoase din diferite proiecte sau cand stateam relaxat pe malul marii.[/blockquote]
[ot-video][/ot-video]

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?