Serpentine Series Project lansează short filmul „VERLOREN”

„Les vrais paradis sont les paradis qu’on a perdus” Marcel Proust
Serpentine Series Project continuă seria producțiilor video cu un nou scurt metraj. „VERLOREN” aduce sub regia lui Relu Dobrin costume concepute de Emilian Ciobanu, muzica lui Alin Zăbrăuțeanu și o imagine semnată de artistul vizual Sebastian Florea. Fantezia țesută de colaboratori se concretizează sub forma unui fashion film care adresează publicului o invitație de a explora estetica frământărilor din spatele unei căutări continue a paradisului pierdut.
Producția urmărește să traducă termenul „verloren” (germ. pierdut) în planul conștiinței umane și vine ca un comentariu asupra abandonului perpetuu la care este condamnată o tipologie fragilă și neajutorată. Compoziția surprinde neliniștea unui personaj în care ne regăsim cu toții – simțim emoția fiecărei căutări și ne supunem în fața realității fiecărei pierderi.

V E R L O R E N from Serpentine Series Project on Vimeo.
Înființat ca grup de inițiativă în cadrul asociației culturale Graphis122, SSP vine în întâmpinarea înclinației spre creativ și reunește nume importante din sfera artistică românească interesate să exploreze și să îmbine diverse forme de exprimare – dans, teatru, muzică, arte plastice, audio-video, modă.
unnamed
SSP este o platformă de creație ale cărei producții urmăresc un criteriu de selecție riguros pentru a dezvolta proiecte precum spectacole, concerte, expoziții, evenimente de fashion.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?