Sebastian Spanache Trio va susține două concerte în București, la final de săptămână

Proaspăt întorși de la Alba Jazz Festival, unde au deschis concertul celebrului pianist Shai Maestro cu al său trio din New York, muzicienii de la Sebastian Spanache Trio pregătesc două concerte importante în București.
Sebastian Spanache, Csaba Santa și Radu Pieloiu au fost invitați să susțină un recital în cadrul aniversării de doi ani în România a revistei Viva!, un eveniment foarte monden și care va avea loc joi, în data de 28 mai, într-un loc foarte special. Pe principiul de circuit închis, intrarea la eveniment se va face doar pe bază de invitație din partea organizatorilor, locul de desfășurare fiind Palatul Mogoșoaia.
[bandcamp width=650 height=373 album=1807841160 size=large bgcol=333333 linkcol=0f91ff artwork=small]
Al doilea concert va fi la Jazz Pong Social Club, un club de jazz cu un concept total nou pe piața românească, aducând împreună valoarea, atmosfera şi ritmurile muzicilor din zona jazz-ului cu vibraţiile şi de ce nu, melodicitatea jocului de Ping Pong. Vă provocăm să fiţi părtaşi la evenimentele inedite alături de muzicienii talentaţi care remodelează în Bucureşti, viziunea celebrului şi originalului club Fat Cat din Manhattan, NYC.
Concertul Sebastian Spanache Trio la Jazz Pong Social Club va avea loc sâmbătă, 30Mai, ora 21:00 iar bilete se pot achiziționa în avans de pe www.bilet.ro la prețul de 20lei sau la intrare, la prețul de 25lei.

[ot-caption title=”© Mircea Albutiu – Alba Jazz 2015″ url=”https://weart.ro/wp-content/uploads/2015/05/Foto-Mircea-Albutiu-1.jpg”]

Cei trei muzicieni timișoreni au anunțat deja o vară plină de concerte în cadrul unor festivaluri importante, cum ar fi Gărâna Jazz Fest, Jazz in the Park, Street Delivery precum și altele care urmează a fi anunțate. Pentru mai multe detalii și agenda completă de concerte, puteți vizita siteul oficial sau pagina de facebook a celor de la Sebastian Spanache Trio.

Alte ARTicole

Post navigation

Leave a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.