ROMANIAN DESIGN WEEK 2015, un eveniment de amploare națională

RDW . ro weart.ro
THE INSTITUTE este un ecosistem dedicat dezvoltƒării industriilor creative din România. Inițiator al proiectului ROMANIAN DESIGN WEEK, a reușit să implementeze pe piața autohtonă cel mai mare eveniment dedicat designului din România, care a ajuns deja la cea de-a treia ediție, acesta desfășurându-se în perioada 15-24 mai, înglobând 130 de designeri români.
Gazda și punctul central al expoziției a fost centrul cultural artistic Hanul Gabroveni, în care s-au expus proiectele designerilor, dar cât și în alte peste 60 de spații din București cum ar fi cafenele, boutique-uri, restaurante, galerii, etc.
Viziunea evenimentului cultural și artistic RDW are ca scop întregirea tuturor tipurilor de artă (fashion, arhitectură, graphic design, design de obiect), astfel creându-se o platformă transdisciplinară.
[ot-video][/ot-video]
Prin acest proiect de anvergură s-a încercat sprijinirea, valorificarea și promovarea designului românesc, atât pe plan național cât și pe plan internațional.
Portofoliile designerilor vor putea fi accesate permanent pe www.institute.ro , începând cu toamna acestui an. Scopul platformei fiind de a promova designerii și creațiile acestora unui public cât mai larg.
Se observă din ce în ce mai des, o contopire a tradițiilor și culturii românești cu arta contemporană de orice natură ar fi ea și devenim din ce în ce mai interesați de natura genezei noastre, introducând arta pur românească pe toate planurile vieții de zi cu zi.
Mai multe informații despre acest proiect puteți găsi accesând www.institute.ro

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?