Săptămâna Brâncuşi – Brancusi Week

Pe 19 februarie 2015 celebrăm 139 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi , românul care a redefinit sculptura, semnând actul de naştere al artei moderne. Impactul şi influenţa sa în cultura contemporană a lumii este imens.
Săptămâna Brâncuşi în social media este modul nostru de a onora viaţa şi opera celui mai mare artist român din toate timpurile.

[social title=”Eveniment” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/events/593501717417247″ icon=”fa-facebook”]

Vă invităm să vă provocaţi prietenii să publice pe facebook, twitter şi instagram sculpturile, textele, fotografiile şi filmele lui Constantin Brâncuşi, să viziteze muzeele sau spaţiile publice unde sunt expuse operele sale, fie că sunt la Târgu Jiu, Craiova, Bucureşti, Paris, Londra, New York sau Philadelphia.
#Brancusiselfie #Brancusi139 #Brancusiweek #Brancusi si #ConstantinBrancusi sunt hashtagurile evenimentului pe care vă rugăm să le folosiţi pentru fotografiile din săptămâna 16-22 februarie, iar Brancusi Week este pagina oficiala unde puteti sa sharuiti experienta Brancusi şi să vă conectaţi cu comunitatea.

[social title=”
Brancusi week” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/pages/Brancusi-week/1536485326624960?sk=timeline” icon=”fa-facebook”]

Încurajăm muzeele, galeriile de artă, şcolile, liceele şi universităţiile să îşi creeze propriile evenimente şi activităţi creative.
Săptămâna Brâncuşi/ Brancusi Week este un eveniment iniţiat (din inimă) de comunitatea La Blouse Roumaine.
[blockquote style=”2″]Aş vrea ca lucrările mele să se ridice în parcuri şi grădini publice, să se joace copiii peste ele, cum s-ar fi jucat peste pietre şi monumente născute din pământ, nimeni să nu ştie ce sunt şi cine le-a făcut – dar toată lumea să simtă necesitatea şi prietenia lor, ca ceva ce face parte din sufletul Naturii. – Constantin Brâncuşi[/blockquote]
[blockquote style=”2″]În sufletul meu nu a fost niciodată loc pentru invidie – nici pentru ură, ci numai pentru acea bucurie, pe care o poţi culege de oriunde şi oricând. Consider că ceea ce ne face să trăim cu adevărat, este sentimentul permanentei noastre copilării în viaţă. – Constantin Brâncuşi[/blockquote]
 
 

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?