Numărătoarea inversă până la o nouă ediție Electric Castle festival începe cu o petrecere

Numărătoarea inversă până la o nouă ediție Electric Castle festival începe cu o petrecere.
CLUJ-NAPOCA – 18 iunie 2015: ELECTRIC CASTLE FESTIVAL se pregătește pentru debutul celei de-a 3a ediții. Pentru a intra, deja, în atmosfera de festival, organizatorii au pregătit vineri, 19 iunie, o noapte incendiară cu unul dintre cele mai de succes concepte de party din prezent, DISCO MODERN.
Evenimentul va debuta la ora 22:00, în parcarea subterană Cluj Arena. Accesul este gratuit pentru toată lumea. În plus, participanții vor putea câștiga și un abonament la festival. Petrecerea va fi lăsată pe mâinile lui DJ ShiveR, cel în jurul cărui s-a construit, în ultimii doi ani, conceptul DISCO MODERN, o combinație de muzică electronică căreia i se alătură un spectacol de lumini, artificii și confetti copleșitor. Alături de el vor mai mixa Detour și Dudawles, foarte cunoscuți în rândul fanilor festivalului.
Mai sunt doar 6 zile până când porțile castelului Banffy se vor redeschide pentru o nouă experiență electrică. Pentru că abonamentele s-au epuizat deja, organizatorii mai oferă spre vânzare doar bilete pentru fiecare zi din festival. Prețul unui bilet pentru o zi este de 149 de lei. Biletele mai pot fi cumpărate în continuare folosind aceeași rețea de distribuție: site ul electriccastle.ro, mobile app ul Electric Castle (iOS& Android), eventim.ro, rețeaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Cărturești) și locațiile partenere Electric Castle. Mai multe detalii pe http://electriccastle.ro/tickets
ELECTRIC CASTLE 2015 înseamnă:
The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire,NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation, DubPistols, DubPhizix&Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim &Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, FrenchFries, MadProfessor&BrotherCulture, PrinceFatty&Horseman, Bush Chemists& King General, IrationSteppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model + mulți alții.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?