Fraţii Grime la Femei pe Mătăsari #5 – Festival urban

2015606192845Ieri am fost la Femei pe Mătăsari – Festival Urban, aflat la ediţia cu numărul cinci.
Atmosferă colorată, vie, creativă,  cu aromă de tinereţe, frumos, artă, iz de vopsea prospăt pictată pe pânze mai sus sau mai jos şi presărată cu gust de plăcinte româneşti ca la mama acasă.
Ne-am integrat în peisaj. Am stat de vorbă cu unii dintre artiştii prezenţi la eveniment să-şi expună spre admiraţie şi vânzare creaţiile. Am simţit vibe-ul vizitatorilor şi am adulmecat mireasma începutului de vară în mahalaua cea mai deocheată a Bucureştiului. Am ascultat beat-urile muzicale necomerciale si nonconformiste apreciate de un public educat şi cult şi ne-am bucurat de ce-am găsit. Imaginea de ansamblu este exact aşa cum trebuie să fie scena de desfaşurare a unui festival urban care recompune fotografia mahalalei de altă dată. Astazi o să mai dăm un tur pentru că ne-a placut şi ne-a prins bine, pentru că oameni frumoşi şi prieteni, pentru că vechi şi nou dar bun, pentru dinamism şi cunoaştere. Programul detaliat al zilei cu numarul trei îl gasiţi aici: http://femeipematasari.ro/duminica


Festivalul se încheie în atmosfera antrenantă a serii, susţinută de pe scenă cu muzică live. Alături de suita artiştilor prezenţi veţi avea parte şi de un proiect proaspăt şi original.
locomotivaDirect de Subcarpaţi , cu rime Culese din cartier, Fraţii Grime sosesc la linia întai, în forţa ca o Locomotivă cu peronul pe partea bună.
Proiect muzical independent, dinamic şi fresh pe scena hip-hop românească, aceştia abordează stilul grime reimaginat cu succes într-un underground alternativ de fineţe cu elemente specifice de folklor. Genul grime, apărut în undergroundul brit hip-hop, este nou, greu de interpretat însa în acelaşi timp este creativ şi flexibil îmbinării altor stiluri precum dub, drum and bass, electro etc dar mai ales a elementelor etnice originale.
grime fFraţii Grime abordează cu îndrazneală acest stil în premieră pentru fanii genului hip-hop din România iar reacţia publicului promite cel mai bun new act al anului. Cel de-al doilea single al trupei este intitulat ”Whooo” şi a ajuns la peste 12 mii de vizualizări în numai 48 de ore de la lansarea pe YouTube. Fanii din Bucureşti alături de turiştii aflaţi la festival au ocazia să-i urmarească live pe scenă La Femei pe Mătăsari de la ora 20:00
[ot-video][/ot-video]
Impresii de la concert şi ce ne-a mai plăcut vă povestim şi la final. Deocamdată ne vedem la locul faptei.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?