Frații Grime au lansat cel de-al doilea single (clip): WHOOO

Trupa Frații Grime a lansat cea doua piesă single, care vine la pachet cu tot cu videoclip – WHOOO:
[ot-video][/ot-video]
Piesa este produsă în studioul Baba Novac.
[blockquote style=”2″]”Whooo” e al doilea release al Fraților Grime. Vali Umbra și Power pe Vinil dau drumul la Whooooo (sună grimey). Stilul de muzică Grime e pe ducă prin alte locuri, chiar și în țara de origine: Anglia. Deci, bagă o ureche la un proiect ieșit din pasiune, nu din urmărirea unui trend. Mulțumim – Bean, Culese din Cartier.[/blockquote]
Frații Grime este unul dintre cele mai noi proiecte din zona underground-alternativă și este format din doi membri ai trupei Subcarpați: Vali Umbră și Power pe Vinil. Single-ul de debut al grupului se numește ”Locomotiva”.
[blockquote style=”2″]Frații Grime este un joc de cuvinte între Frații Grimm și stilul de muzică grime. Pentru a vă familiariza cu stilul, grime-ul livrează, de obicei, un rap rapid, undeva în jurul la 140 BPM, fiind, uneori, mai dinamic și mai agresiv decât rap-ul normal, spun băieții.[/blockquote]

FB.com/FratiiGrime
FB.com/haihaimedia

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?