Experiența unicului festival din România pe o insulă

Odată ce-ai traversat fluviul pășești într-o altă dimensiune. Dunărea curge lin și te ademenește într-un tărâm al soarelui veșnic, al plajelor aurii infinite și al pădurilor misterioase unde viziunea și introspecția te învăluie și te surpinde. Exiști tu același dar te descoperi altfel.
3SOF 11
Privirea se scaldă într-un infinit de vis frumos și reverie. Auzul se desfăta cu acordurile adânci ale brizei, foșnetul frunzelor și clipocitul râului pe beat-ul minimal care umple atmosfera.
3SOF 2
De la răsărit la apus timpul se scurge leneș, pierdut prin hamac cu ochii la jocul soarelui printre frunze verzi vii sau amuzâdu-se copilăros în leagănele colorate din luminiș.
3SOF 14
Răsăritul ancorează luntrea pe malul insulei și te îmbie cu raze blânde spre ținutul aurit cu adieri răcoroase și proaspete.
3SOF 16
Apusul pictează insula cu limbi de foc în umbre și lumini incredibile. Siluete feerice create din răsfăț pentru ochi, suflet și minte.
[ot-gallery url=”https://www.weart.ro/gallery/galerie-foto-3-smoked-olives-festival/”]
Lăcaș de detașare și desfătare a simțurilor se lăsa inundat de noaptea cerului înstelat cu milioane de galaxii. Pe nisipul încă fierbinte insularii sărbătoresc viața și traiul frumos dansând. Adorm sub stele cu mintea aiurea de fericire . Se trezesc acasă, zâmbind cu gandul la insula sărutată de soare. Cu dor pâna la dulcea revedere.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?