CONCURS – Ceresit provoaca arhitectii la inovatie si creativitate !

Arhitecti, Ceresit va provoaca la inovatie si creativitate printr-un concurs cu premii in valoare de 24.000 de euro !

CFA_blog 8Tema competiţiei o constituie proiectarea unor faţade exterioare unice, atât pentru clădirile rezidenţiale, cât şi pentru cele non-rezidenţiale, singura condiţie fiind ca aceste faţade să încorporeze unul dintre sistemele de izolaţie termică la exterior  ETICS, tencuielile siliconico-silicatice Colours of Nature, cât şi tencuielile Visage de la Ceresit. Astfel incat sa se obtina un design unic al cladirii, cu accente puternice pe culori si texturi.
In aceasta competitie se pot inscrie atat firmele de arhitectura, cat si arhitectii independenti, iar categoriile in care pot fi inscrise lucrarile sunt:
• Cladiri rezidentiale cu peste 5 unitati (apartamente, etaje)
• Cladiri rezidentiale cu mai putin de 5 unitati
• Cladiri nerezidentiale (cladiri de birouri, spatii comerciale pentru retail, cladiri pentru activitati de timp liber, cladiri industriale).
ceresit awwards facede
[blockquote style=”1″]Premiile concursului nu sunt de neglijat, insumand 24.000 Euro.[/blockquote]ceresit 300
Premiul I la fiecare categorie: 4.000 euro.
Premiile II si III la fiecare categorie: 2.000 euro.
Toate proiectele castigatoare vor fi prezentate in reviste europene de arhitectura si se acorda un premiu special oferit de Ceresit Romania, pentru cel mai bun proiect local. Castigatorul va pleca intr-un tur inspirational prin Italia, avand ocazia sa ia pulsul arhitecturii unice a oraselor: Roma, Milano, Florenta, Verona, Torino si Napoli.
Proiectele se pot depune in perioada 23.04.2014 – 31.10.2014 facand upload din pagina evenimentului,  sectiunea „Apply”.
Castigatorii vor fi anuntati in Decembrie 2014 si ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la inceputul lui 2015 in cadrul unui eveniment de talie internationala.
Nici o idee nu este prea indrazneata pentru tencuielile Ceresit !

[button link=”http://www.ceresit.ro/noutati-produse-si-sisteme/ceresit-provoaca-arhitectii-la-inovatie-si-creativitate.html” icon=”fa-list-alt” side=”left” target=”blank” color=”005a88″ textcolor=”ffffff”]Mai multe detalii[/button][button link=”http://www.ceresit.com/Facade-Award-2014.24777.0.html” icon=”fa-home” side=”left” target=”blank” color=”8e062a” textcolor=”undefined”]Participa la Concurs[/button]

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?