Castigatorii Concursului Electric Castle

A venit vremea să anunțăm rezultatul concursului nostru – WeART te trimite la Electric Castle !
A fost o misiune dificilă să alegem dintre atâtea imagini minunate, dintre atâția artiști talentați și pe această cale le mulțumim tuturor care și-au concentrat efortul și și-au folosit talentul pentru a crea și a ne trimite portretele artiștilor preferați.
Astfel, datorită numărului mare de lucrări excelente primite, am decis împreună cu cei de la Electric Castle să creștem numărul de abonamente oferite la 3, abonamente ce se vor îndrepta spre 3 norocoși câștigători.
Felicitări tuturor participanților și stați cu ochii pe We ART pentru mai multe informații și concursuri!

Peter Anna – Die Antwoord

 

Ma numesc Anna, sunt din Cluj studiez la liceul de arte plastice Romulus Ladea la arhitectura si de cand ma stiu desenez constant. Pana in 2013 doar familia si prieteni apropiati stiau si de accea am creeat pagina mea de Facebook. Am ales sa desenez „Die Antwoord” fiindca muzica lor este sincera si expresiva intr-un mod special si inspirant.

Die Antwood - Anna Peter

© Peter Anna

Proces de realizare


Tauciuc Bogdan – Silent Strike

Salut, sunt Tauciuc George Bogdan, m-am nascut in Botosani,Romania, sunt student la Universitatea de Arte „George Enescu”, Facultatea de Arte Plastice si Design din Iasi si desenez de cand ma stiu.Sunt fan Silent Strike, ii ascult si apreciez piesele de cativa ani buni si prin urmare am adus un omagiu artistului sub forma unui portret realizat digital, cu ajutorul unei tablete grafice.

© Tauciuc Bogdan

© Tauciuc Bogdan


 


 

Alina Bohoru – Foreign Beggars

Sunt Alina Bohoru, 20 de ani, din Timisoara. Lucrez in principal in ilustratie, concept art, character design, in tehnici digitale sau traditionale. Desenez foarte mult figura umana si elemente legate de anatomie, lucruri pe care le-am folosit si cand am conceput portretele celor 3 de la Foreign Beggars”

© Alina Bohoru

© Alina Bohoru


Lucrari inscrise in concurs
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.722672751129896.1073741840.385842834812891&type=3

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?