Cel mai mare Festival de Artă şi Zbor – HANGARIADA

HANGARIADA, singurul festival din ţară care îmbină arta cu aviaţia, organizat în perioada 15-17 Mai pe Aerodromul “Alexandru Matei” aşteaptă peste 4000 de participanţi pasionaţi de artă, underground folclor şi zbor.
SUBCARPAȚI | ȘUIE PAPARUDE | AFO | ARGATU | K-LU | FRAȚII GRIME | DJ SAUCE | POWER PE VINIL | ZAKARJAH | ZO sunt artiştii ce și-au anunțat prezența la eveniment.
Cele 3 zile ale festivalului vor combina zona de underground folclor cu activităţi aviatice, salturi cu parașuta, concerte, spectacole de teatru și activități artistice neconvenționale. În plus, toate zilele festivalului vor avea câte un element ieșit din comun din punct de vedere artistic.

[social title=”Eveniment” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/events/1518300471786080/” icon=”fa-facebook”]

Pe parcursul celor trei zile de HANGARIADA se vor desfășura, atât în hangarul Aeroclubului, cât și în aer liber, expoziții de pictură, sculptură, fotografie și creații handmade. Artiști locali și naționali își vor expune spre vânzare creațiile diverse în spații special amenajate.
hangariada
Iubitorii de adrenalină vor putea face salturi cu paraşuta, în tandem, beneficiind de cel mai bun tarif din țară, planorism mosor, avioane uşoare, planorism tractare avion sau planorism acrobatic. Toţi participanţii se vor putea bucura pe tot parcursul zilei de un spectacol aviatic inedit alături de Hawks of Romania, ce vor fi însoțiți de echipa de parașutiști BLUE WINGS.
Pe lângă activităţi aviatice, cei ce doresc se vor putea relaxa alături de terapeuta holistică, Ioana Orleanu sau se vor putea tatua cu henna la Laura Constantin, creatoarea proiectului Henna Journey. De asemenea, echipa de traineri Vorbește pregătește jocuri interactive pentru cei cu vârste cuprinse între 16 și 30 ani, unde vor pune în practică educaţia nonformală.
Vor fi amenajate ,pe suprafața Aerodromului, locuri de joacă pentru copii, oferite de Muf Puf, spații pentru practicarea de sporturi, oferite de Decathlon, iar cei de la CSMS Iași ne vor învăța tir cu arcul.
Underground Folclor
Conceptul de Underground Folclor a pornit de la solistul trupei Subcarpați și pasiunea lui pentru folclor. Acesta a început să combine elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc și a creat un nou gen muzical. Acest gen este descris drept folclor contemporan sau folclor underground și are un mare impact asupra noii generații.
Piesele constau in reinterpretari ale unor cantece vechi culese din folclorul romanesc prin care este tinuta vie istoria poporului. Proiectul Underground Folclor reprezinta un mix exploziv între vechi și nou, deoarece este o combinatie eclectica, ce aduce impreuna melancolia pieselor folclorice romanesti si ritmuri de dubstep si hip-hop.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?