Aventuri pe bicicleta : Platoul si Creasta Muntilor Bucegi pe bicicleta

Un traseu deosebit in Muntii Bucegi, care se poate parcurge si pe bicicleta. Se intalnesc si zone periculoase unde e mai sigur sa va dati jos. Unii ar putea zice ca e un traseu greu, inaccesibil pe bicicleta (creasta de la Vf. Omu spre Bran) si ar putea avea probleme mari in abordarea traseului. Altii pot parcuge toate portiunile de catarare si coborare pe bicicleta, depinde de pregatirea fiecaruia. Tineti cont ca aici e MUNTE, nu recomandam traseul oricui ! NU VA AVENTURATI PE CREASTA (OMU – BRAN) DACA NU AVETI EXPERIENTA IN PRACTICAREA CICLISMULUI MONTAN !
ATENTIONARE !!! Nu riscati pe unele coborari groaznic de abrupte(creasta), cu pietre serioase … poate sa iasa prea urat !!! PUNETI INTEGRITATEA CORPORALA PE PRIMUL LOC, s-ar putea sa nu aveti a doua sansa !
Pe unele portiuni, daca stiti traseul si va dati drumul cu o bicicleta pe masura (DH) se pot atinge viteze de peste 70km/h ! Cauciucurile bune(specifice) si franele eficiente sunt ESENTIALE nu numai recomandate. Fara incidente neplacute si vreme faina sa aveti, magicul taram al Bucegilor va asteapa sa-l explorati cu sau fara bicicleta !

In curand si povestea traseul pe siteul „Aventuri pe bicicleta„, scrisa de Dodi.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?