Am gasit cel mai adorabil animal !

Fotograful Cherl Kim a fotografiat aceste creaturi dulci, ani de zile  la Everland Resort, cel mai mare parc tematic din Coreea de Sud. De fapt, el are un  întreg dosar dedicat vulpei Fennec
Fennec Fox sau Fennec este un mic animal nocturn găsit în Sahara, Africa de Nord. Este cunoscut pentru urechile sale neobișnuit de mari pe care le folosește pentru a elibera căldură șau a păstra recoare. Cea mai mică dintre toate vulpile din lume, deși, urechile sale sunt cele mai mari în raport cu dimensiunea corpului.
Pentru că sunt atât de adorabil, în unele părți ale lumii, acestea sunt considerate un animal de companie exotic. Aruncati o privire la fotografiile lui Kim și veți înțelege de ce.
 
fennecfox00 fennecfox01 fennecfox02 fennecfox03 fennecfox05 fennecfox06 fennecfox07 fennecfox08 korea
 
 
 
fennecfox02 fennecfox03 fennecfox05 fennecfox06 fennecfox08 korea
 
[signoff1]

1 Comentariu
  1. Diana 6 ani în urmă

    Mi-a topit inima !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?