Wadi us-Salaam – Un oras in desert sau…

Când vedeți imagini cu Wadi us-Salaam, care inseamna „Valea Păcii,” pe Google Maps, nu vei avea nici o idee despre ceea ce este. De la distanță, pare ca un oraș plin de viață în Irak, plin de cartiere si cladiri de birouri. Acesta acoperă mai mult de 1485 de acri, care este aproximativ de dimensiunea unui mic oraș din SUA. Cu toate acestea, atunci când măriți un pic imaginea, vei realiza cu siguranta ca nu este un oraș. Deși are oamenii … Arata ca un oraș. Dar nu este un oraș. cemetery Defapt este un cimitir masiv. Cimitirul record conține milioane de trupuri, făcându-l unul dintre cele mai mari de pe pământ. cemetery2 Oamenii au fost îngropați în acest cimitir de peste 1.400 de ani de zile, rezultând în literalmente milioane de corpuri acolo. Se estimează că peste 500.000 de trupuri neinsufletite sunt îngropațe aici în fiecare an. cemetery3 Există o credință care spune că sufletele tuturor bărbaților și femeilor credincioase vor călători acolo, indiferent de unde sunt corpurile lor. cemetery4 În timpul războiului din Irak, în 2003, luptători din miliția irakiana utilizau frecvent cimitirul să se ascundă de dușmani. Ei știau mausoleele mai bine decât oricine altcineva. Având în vedere războaiele și violența, cimitirul sa extins masiv. cemetery5 graveyard1 Este atât de mare încât vizitatorii folosesc adesea biciclete. graveyard2 graveyard3 Și liderii religioși de multe ori vin să se roage și să se închine acolo. graveyard4 Sursa

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2019 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?