Trupa INSIDE lansează cea mai recentă producție video la Serile Filmului Românesc TIMPUL

In cadrul concertului de încheiere al festivalului Serile Filmului Românesc TIMPUL, pe data de 10 mai, de la ora 23:00, trupa INSIDE își va lansa cea mai recentă producție video , filmata si montata de Anya Yan Dimitrov in cuptorul Studioului de Baza din Iasi. Teatru FIX va fi gazda acestui eveniment. INSIDE este o trupă de rock alternativ din Iași, avându-i ca membri componenți pe Paul – chitară, Mădălina – chitară și voce, Codrin – baterie și Iulian – bass.
Primele concerte ale trupei au avut loc la începutul lui 2013, în locații din Iași, Suceava sau Galați (Teatru Fix, Bar Hand, 31 Motors, Club Scena etc.), având cu ei compozițiile proprii care au rămas până în prezent bazate pe sentimente interioare , ganduri si vise , exprimate melodic si procesate dulceag in fabrica audio-video a studioului de baza.
[ot-video][/ot-video]
La Sdb , s-a înregistrat și prima piesă You are ok. Tot acolo, trupa a făcut primul foto-shooting și primele materiale video, motiv pentru care au rămas fideli studioului.
Pe parcursul lui 2014, au participat la diferite festivaluri ca ArtFest, Zilele Prieteniei Bergenbier, etc.
INSIDE este rezultatul a ceea ce trăiesc și simt un artist vizual, un IT-ist, un free-lancer și un istoric, în forma cea mai pură de expresivitate a stilului rock alternativ.
La Fix se prezinta nu doar ultimul material video, ci si o poveste frumoasa, plina de intelesuri si simboluri pe care asteptam sa le descoperiti in cadrul SFR pe 10 Mai , unde vor fi in cadrul concertului si alte performance-uri surpriza.
[blockquote style=”2″]INSIDE este rezultatul a ceea ce trăiesc și simt un artist vizual, un IT-ist, un free-lancer și un istoric, în forma cea mai pură de expresivitate a stilului rock alternativ[/blockquote]

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?