Trupa Cred Că Sunt Extraterestru își lansează primul videoclip – Start Rec – INTRAREA LIBERĂ

afo - cred ca sunt extraterestru
Fuziunea de rap tradiţional cu diverse elemente de rock alternativ, electro, funk şi rock psihedelic defineşte stilul muzical al trupei. ‘’O trupă de muzica inteligentă românească’’ aşa cum este descrisă prin cuvintele lui AFO, iniţiatorul acestui proiect muzical.

[social title=”Eveniment” subtitle=”Facebook” link=”https://www.facebook.com/events/1585101128439455/” icon=”fa-facebook”]

Extraterestru înseamnă cel care nu este înţeles pe deplin. El are însă capacitatea de a recepţiona mesajele primite din Univers. Aş zice că este o muzică de stare. Stare cu care se poate identifica oricine este conştient de propria percepţie. Albumul este dedicat tuturor. Celor care au plecat dintre noi, celor care sunt prezenţi printre noi şi celor care urmează să se nască, spune AFO
Proiectul a pornit din studio-ul Baba Novac, unde înregistrează Subcarpaţi, Fraţii Grime şi Fantome.
Primul concert oficial al trupei va fi pe 30 mai, la Arenele Romane, în cadrul primei ediţii a Soundcheck Fest 021, unde vor urca pe scenă alături de Subcarpaţi, Argatu, care îşi lansează volumul III şi trupa Fantome, care apare pentru prima dată în public.
[blockquote style=”2″]‘’Start Rec’’, prima piesă a trupei ‘’Cred Ca Sunt Extraterestru’’, este o metaforă ce se referă la fuga de a te lupta cu tine, la faptul că prea mulţi ne lăsăm seduşi de ego şi alte ispite pâna ajungem să cădem în propria capcană. Şi eu m-am luptat ani de zile cu ego-ul meu, duşmanul meu imaginar, care mă mai încearca şi acum uneori – AFO[/blockquote]
[ot-video][/ot-video]
Primul videoclip al trupei, la piesa „Start Rec”, în regia lui Hypno, va fi lansat astăzi, la Grădina cu Filme din Bucureşti, începand cu ora 19:00.
În deschidere „Making of Grădina cu Filme” by Sweet Damage Crew.
[blockquote style=”2″]Conceptul videoclipului Start Rec are legatură cu senzaţia că toţi ne credem în felul nostru extratereştri şi sperăm ca, într-o zi, să vină cineva de undeva de sus şi să ne confirme. Unii dintre noi sunt mai pregatiţi pentru acel moment şi cu cât eşti mai convins că acel moment va veni, cu atât devii mai detaşat şi mai puţin implicat în ceea ce se întamplă în jurul tău şi încerci să te izolezi într-un observator (undeva la înalţime). Idealul apare când acolo în observator nu eşti singur ci cu câţiva care cred în acelaşi sentiment ca şi tine. Cred că sunt extraterestru şi eu … de multe ori”, spune Hypno, regizorul clipului.[/blockquote]
Membrii trupei: vocalul AFO (Emil Teleaga), chitaristul Cristi Anca (Americanu), synthuri – Power pe Vinil şi tobarul Dan Alexandru (Cretu)
Primul album al trupei ‘’Cred Că Sunt Extraterestru’’ este in lucru şi urmează să fie lansat în toamna lui 2015.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?