Trupa Ad Hoc împrăştie magie cu ocazia sărbătorilor

ad hoc
Am de gând să vă spun o poveste, una despre cinci eroi pregătiţi să facă faţă provocărilor şi să surprindă lumea cu muzica lor. Cei cinci Ad Hoc, adică: Sergiu “Corbu” Boldor (vioară, voce), Dan “Ursu” Olar (tapan, vorbe), Igor Antoniuc “Făt Frumos” (chitară, voce), Andrei Nagy “Vampiru” (violoncel) și Elena Stoica (vioară) așteaptă cu ochii limpezi și larg deschiși să ajungă în toate colțurile lumii și să împartă “Dezmăț, Licori și Muzici Medievale!” oricui va avea urechi să-i asculte, minte să-i înțeleagă și picioare să danseze până la capăt.

De data aceasta au ajuns în Bucureşti, iar prin împrejurimi se aude că vor cânta „La Bordei”, în data de 13 decembrie 2014, la ora 20:00. Băieţii au pregătit un spectacol de zile mari, care se numeşte „Hibernal”. Pentru acest concert, Ad Hoc au adunat legende şi poveşti din folclor, pe care le vor îmbina cu muzică, efecte sonore şi vizuale, torţe, incantaţii, fum şi miros de tămâie şi astfel vor crea o lume de basm, peste spaţiul de spectacol.
10009277_814860235243248_3326594730172653534_n
Îi veţi recunoaşte uşor, după pieile şi blănurile, pe care le poartă, dar şi după modul în care vor face magie cu instrumentele lor. În jurul trupei vor răsuna atât balade sincere și triste cât şi piese parcă rupte din furtună. Muzica lor îmbină sonorități, ritmuri și idei medievale, rock și folclorice românești, uneori surprinzând cu inserții din toate părțile și sunetele lumii.
Dacă doriţi mai multe informaţii despre evenimentul, pe care l-au pregătit, vă invit pe pagina lor oficială Ad Hoc.

[social title=”Ad Hoc ” subtitle=”pe Facebook” link=”https://www.facebook.com/AdHocMedieval/timeline” icon=”fa-facebook”]

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?