Operele lui Salvador Dali, expuse la Castelul Cantacuzino

În premieră, capodoperele reprezentative ale Suprarealismului vor fi expuse în perioada 22 iulie – 04 octombrie 2015, la Castelul Cantacuzino din Buşteni.
Peste 200 de opere ale artistului Salvador Dali vor crea o ambianță nobilă și plină de mister.
Expoziţia intitulată „Welcome into my brain” (Bun venit în creierul meu) va reuni opere de artă ce provin din colecţii particulare. La Castelul Cantacuzno se vor regăsi şi lucrări care au fost create pentru a ilustra marile capodopere ale literaturii universale: „Divina comedie”, „Bătrânul și marea”, „Pantagruel”, „Tricornul”, precum și inedite cărți de Tarot.
Expoziția Salvador Dali va fi succedată în următorii doi ani de o serie uimitoare de expoziții valoroase printre care amintim: schițele originale de Henri Matisse, litografii de Marc Chagall precum și picturi deosebite realizate de renumiții artiști Picasso, Toulouse-Latrec și Renoir.
Tot la Castelul Cantacuzino se vor organiza concertele de operă PRAHOVA CLASSIC NIGHTS, un eveniment unic devenit într-un timp relativ scurt o imagine reprezentativă pentru Valea Prahovei.
salvador dali - Romania
Via: BucurestiFM

1 Comentariu
  1. […] experiența evenimentului va fi una senzorială, construită pe sunetul electronic al momentului, susținută prin artă și conceptul vizual semnat de Salvador Dali, totul fiind completat de mirosul unic al naturii montane, ne asigură organizatorii […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?