Jurnal de dragoste – Danny Quirk

Piesele a fost făcut ca o serie secvențială, ilustrând jurmalul de dragoste de la respingere la reciprocitate, pe baza conturilor personale.
Sursa
"The Requited" © Danny Quirk Piesa reprezinta dragostea dintre cei doi prin fluturi care se joaca in stomac.

„The Requited” © Danny Quirk
Piesa reprezinta dragostea dintre cei doi prin fluturi care se joaca in stomac.


"Metamorphoses" © Danny Quirk In această piesă este vorba despre tranziția între aspirat, și real. . . sentimentele sunt reciproce , iar acest moment este înainte ca cei doi sa devina una.

„Metamorphoses” © Danny Quirk
In această piesă este vorba despre tranziția între aspirat, și real. . . sentimentele sunt reciproce , iar acest moment este înainte ca cei doi sa devina una.


"Out of Reach" © Danny Quirk Piesa este despre lupta pentru o fata care capteaza privirea, printre altele, cea mai frumoasa dintre toate, cel mai dorit, dar este doar la îndemâna. De-a lungul seriei, acest trandafir special, va fi folosit pentru a reprezenta fata speciala.

„Out of Reach” © Danny Quirk
Piesa este despre lupta pentru o fata care capteaza privirea, printre altele, cea mai frumoasa dintre toate, cel mai dorit, dar este doar la îndemâna. De-a lungul seriei, acest trandafir special, va fi folosit pentru a reprezenta fata speciala.


"Me/Her" © Danny Quirk Cele două piese împreună, reprezinta măștile pe care le purtăm la "protejarea" pe noi înșine de iubire.

„Me/Her” © Danny Quirk
Cele două piese împreună, reprezinta măștile pe care le purtăm la „protejarea” pe noi înșine de iubire.


"Reciprocation" © Danny Quirk Trandafirul aici, este un simbol al iubirii fetei. La văzut, el va fi mereu acolo, în pofida greutăților prin ea l-au pus, ea decide să ii daruiasca dragostea reciproc.

„Reciprocation” © Danny Quirk
Trandafirul aici, este un simbol al iubirii fetei. La văzut, el va fi mereu acolo, în pofida greutăților prin ea l-au pus, ea decide să ii daruiasca dragostea reciproc.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?