Festivalul international de film independent ANONIMUL

Cea de-a XI–a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL se desfășoară în acest an, în mod excepțional, în București, în perioada 12-17 august, păstrând atmosfera din Deltă și ideea de a te îndepărta de “betoanele urbane” ca să vezi filme bune într-o atmosferă specială.
Avand în vedere că locul de desfășurare tradițional al festivalului, Satul de Vacanță Delfinul din Sfântu Gheorghe, se află în renovare și nu va fi deschis în acest an, ANONIMUL 11 va aduce Delta și atmosfera de Festival în mijlocul Bucureștiului, oferind într-o oază de liniste și verde, filme, concerte, workshopuri și discuții cu publicul.
ANONIMUL 11 va avea loc în perioada 12-17 august la Verde Stop (Strada Barbu Văcărescu 162-164, sector 2) iar intrarea la proiecții va fi, ca și până acum, liberă.
Festivalul își păstrează și în 2014 structura, incluzând în program panorama internațională (filme premiate la alte festivaluri importante din 2014, omagii, retrospective), secțiunea OFF românesc dar și programul competițional- cu secțiunile de lungmetraj, scurtmetraj ficțiune și scurtmetraj animație.
Înscrierile pentru Competiția de scurtmetraj au avut loc în perioada 31 martie-31 mai, urmând ca selecția finală să fie realizată de criticul de film Irina-Margareta Nistor, din cele peste 450 de filme înscrise din 35 de țări.
Competiția de lungmetraj va prezenta și anul acesta titlurile propuse de selectorul oficial al Festivalului, Ludmila Cvikova – Head of International Programming în cadrul Institutului de Film din Doha. Lineup-ul competițional va fi anunțat la sfârșitul lunii iulie. Trofeul Festivalului ANONIMUL, precum și celelalte premii, vor fi acordate în continuare în baza voturilor exprimate de către publicul prezent la Festival.
Poster_ANONIMUL IIFF_2014

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?