Căști realizate din bile de bumbac și carton

In acest sezon de vacanță , noi spunem sa trecem peste castile Dre Beats și sa luăm în considerare ceva mai mult de bricolaj . Arhitect elvețian de sunet, Zimoun , se întoarce cu o altă instalație care utilizează obiecte comune pentru a crea ceva cu totul complex și imaginativ . Acest proiect audio utilizează bile de bumbac , cutii de carton si doua motoare pentru a face cele mai nebune căști audio.
Artistul a făcut odată o sculptură de sunet in care a implementat 294 de cutii pline cu motoare de curent continuu si mingi de plută , iar acest proiect este mai mult sau mai puțin o abordare minimalist pe aceeași idee . Deși nu am încercat căștile, suntem siguri că acestea oferă o experiență audio unică în care ascultătorii să se concentreze într-adevăr pe un sunet repetat specific.
proiectele anterioare ale lui Zimoun mai jos:

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?