Bucuresti Optimist la WonderDay!

Bucuresti Optimist, unul dintre cele mai iubite proiecte fotografice din Romania, va avea o expozitie in cadrul WonderDay. Cele mai frumoase ilustratii ale Bucurestiului vor putea fi vazute intr-un decor deosebit in cadrul unuia dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului. Sustinut deVolksbank si Silva, WonderDay va avea loc pe 29 iunie pe fascinantul domeniu al Palatului Mogosoaia.
bucuresti-optimist1
Cu peste 72000 de fani pe Facebook, Bucuresti Optimist a devenit unul dintre cele mai apreciate proiecte de arta fotografica din Romania. Nascut in 2012, la initiativa fotografului Cristian Vasile, Bucuresti Optimist a pornit ca o pagina de Facebook ce gazduia fotografii menite sa surprinda partea mai “optimista” a orasului, in incercarea de a evidentia frumosul pe care multi dintre bucuresteni au incetat sa-l mai zareasca pe strazile Capitalei. Desi, la inceput, Cristian Vasile era singurul care posta imagini pe pagina de Facebook, treptat tot mai multi iubitori de fotografie s-au alaturat demersului, impartasind online pozele realizate prin Bucuresti.
In doar doi ani, proiectul a reusit sa stranga peste 4.000 de fotografii ce ilustreaza locuri linistite, parcuri, cladiri, peisaje urbane, strazi sau pur si simplu momente petrecute intr-un Bucuresti mai optimist. O parte dintre acestea vor putea fi vazute in cadrul unei expozitii deosebite pe taramul fermecat din cadrul WonderDay, pe 29 iunie, la Palatul Mogosoaia.
Peisajul de poveste al WonderDay va fi completat si de prezenta unor creaturi spectaculoase sub forma unor fluturi uriasi, care vor inviora atmosfera la apus de soare printr-o coregrafie impresionanta. Cu aripi in lumini multicolore, The Bright Butterflies ofera o priveliste incantatoare printr-o serie de miscari ce surprind perfect gratia dansului si farmecul pieselor de teatru.
#wonderday
Lumea WonderDay capata tot mai mult contur si cat de curand isi va deschide portile catre publicul larg care este asteptat, cu mic, cu mare, pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro. Doar astazi si maine acestea mai pot fi achizitionate la pretul de 139 de lei, incepand din data de 8 iunie insa, pretul acestora fiind majorat la 149 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 160 de lei.
Copiii cu varste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniati de cel putin un adult.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?