Au început înscrierile pentru MOOZA Pop Up Store din Băneasa Shopping City

Au început înscrierile pentru proiectul care oferă tinerilor antreprenori un magazin în Băneasa Shopping City: MOOZA Pop Up Store!
Începând de astăzi și până pe 2 iulie, antreprenorii sunt invitați să își creeze un profil pe platforma online Mooza și să înscrie un spot video de prezentare cât mai convingător pentru brandul lor. După încheierea perioadei de înscriere, vor avea timp până pe 1 august pentru a strânge cel mai mare număr de voturi din partea iubitorilor de design românesc.
Marele premiu: un magazin complet decorat în mall-ul unei comunități cu stil și personalitate, în care își pot vinde produsele timp de o lună. Prin experiența operării unui magazin în Băneasa Shopping City, antreprenorii vor căpăta o nouă perspectivă în dezvoltarea viitoarelor etape ale propriului business.
Pentru a-și putea vinde produsele în MOOZA Pop Up Store, antreprenorii trebuie să strângă cel mai mare număr de voturi pe platforma online pusă la dispoziție de Băneasa Shopping City și să îndeplinească condițiile de eligibilitate. În această perioadă, antreprenorii trebuie să își creeze un profil pe platforma online Mooza și să înscrie un spot video de prezentare cât mai original pentru brandul lor. În intervalul 2 iulie – 1 august 2014, fanii și iubitorii de design vor avea posibilitatea să voteze pentru brandul pe care îl doresc în Băneasa Shopping City.
Pe durata întregii perioade de votare, designerii vor beneficia de promovare în mediul online, prin intermediul canalelor de comunicare ale Băneasa Shopping City: Facebook, YouTube, Pinterest și Google+.
MOOZA Pop Up Store este o inițiativă unică în România, prin care Băneasa Shopping City își propune să scoată la lumină creativitatea antreprenorilor din domenii precum designul vestimentar și de accesorii, design interior sau produse cosmetice.
Prin experiența operării unui magazin aflat în spațiul de întâlnire al oamenilor cu stil și personalitate, antreprenorii vor căpăta o nouă perspectivă în dezvoltarea viitoarelor etape ale propriului business. Vizați sunt, în special, manufacturierii talentați, care au o identitate mai mult în mediul online decât în cel offline. Centrul comercial pune la dispoziția celor mai apreciați dintre aceștia un magazin complet decorat.
Mai multe detalii despre MOOZA Pop Up Store puteți citi în secțiunea dedicată din www.baneasashoppingcity.ro.
Spoturile video de promovare se pot inscrie pe platforma online www.baneasashoppongcity.ro/mooza.
MOOZA Pop Up Store
Pentru regulament click aici.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?