Apel de proiecte design pentru programul ArtWeekEnd București

Asociaţia Ephemair lansează un nou apel de proiecte design pentru programul ArtWeekEnd București, pentru o instalație urbană – litere volumetrice cu tema BUCUR/EȘTI. Apelul este deschis în perioada 10 septembrie – 03 octombrie 2014.
ArtWeekEnd București continuă inițiativa proiectului Noaptea Albă a Galeriilor, promovând pentru publicul din București arta contemporană și tinerii artiști emergenți din România. Diversificând programul evenimentelor cuprinse în cadrul NAG, ArtWeekEnd va avea loc in București pe durata unui sfârșit de săptămână, oferind publicului posibilitatea petrecerii, de aceasta dată în diurnă, a unui întreg weekend în compania artelor contemporane și a spațiilor care le promovează. În cadrul acestui proiect, este organizat apelul pentru proiecte de design al unei lucrări de artă urbană: litere volumetrice neluminate, două rânduri
BUCUR
EȘTI
de dimensiuni 2,5m lățime și 0,5m adâncime, structură metalică / tablă.
Formularul, simulările propuneri design și CV / portofoliu vor fi trimise pe adresa de email [email protected]
Locul de amplasare al instalației va fi Centrul Vechi, Bucureşti, în perioada 16 octombrie 2014 – 06 ianuarie 2015. Proiectele propuse trebuie să se afle la prima prezentare (să nu mai fi fost prezentate în cadrul altui proiect, expoziţie, eveniment, etc.).
Câștigătorul apelului va fi premiat pentru designul său -respectiv schiță sau/și machetă 3D – cu suma de 4000 RON brut. Implementarea proiectului se va face de către organizatori.
Juriul de selecție este format din Ioana Ciocan (artist, curator), Attila Kim (architect) și Silvia Rogozea (manager cultural).
Manager de proiect: Silvia Rogozea
ArtWeekEnd București este organizat de Asociația Ephemair şi finanțat de Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti – ARCUB prin programul cultural Bucureşti 555.
Mai multe detalii despre Calendar, Regulament, Formular aici.

1 Comentariu
  1. […] cadrul ArtWeekEnd, a fost organizat un Apel de proiecte de design, deschis în perioada 10 septembrie – 03 octombrie 2014, pentru o instalație urbană – litere […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2022 weart.ro. Toate drepturile rezervate.
Conţinutul prezentat pe acest site web, inculzând toate imaginile şi textele, este destinat utilizării în scopuri educaţionale şi necomerciale.
weart.ro este o platformă independentă care nu beneficiază de sponsorizări sau fianantari din partea statului sau a unei firme particulare, fiind un site care se bazează doar pe resurse proprii.

Platformă dezvoltată și administrată de ROcreativ

Licenţa Creative Commons

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?